onsdag 11 juni 2008

nere vid sjön...

Sett ur en badrädd hunds perspektiv...Mimmi trivs bra på stranden och blir alltid lika lycklig över att få vara med här vid sjön även om hon inte gillar att bada.


Jag vet jag vet, jag har inte gjort något inlägg på hundra år! Tro inte att jag har varit sysslolös för det!! Nej det grejas alltid med något.


När det nu har varit ett sådant härligt men stundtals för varmt väder(nej ingen klagan är det) så har jag inte orkat eller velat gå in till datorn. Denna tiden på året ska man tillbringa utomhus så mycket man orkar... Jag har inte riktigt haft lust till att plåta allt jag fixat och så och därför har jag inte tvingat fram något av bloggstress heller. Jag vill känna att det är jag som styr och inte stressen. Det blir väl sjuttioelva stycken i veckan när hösten kommer istället, haha.


I helgen som varit(söndagen), var hela min familj (utom mamma) nere vid våran badplats. Vi försöker att sammanstråla där så många gånger som möjligt under den härliga årstid som är nu. Vi är mycket för att ses och så. Vädret var toppen och vi hade en helt underbar dag! Det är därifrån bilderna kommer idag! Denna platsen betyder mycket för oss alla.
Dagen efter blev jag faster igen!! Min tvillingbror och hans goa sambo fick en liten son!!! HURRA! Tänk vad som kan hända bara på ett dygn...

Bordet som man ser långt där borta har storebror byggt. Det rymmer oss allihop. Det blir en riktigt härlig känsla att sitta runt det superstora bordet och äta gott tillsammans. Här har vi även firat pappas födelsedag med gott grillat och smarrig efterrätt!Det är så kul att mina barn får växa upp här och fånga den känslan som jag har haft över denna platsen när jag växte upp. Här får man ro i själen och bara mår så bra. Har ni aldrig känt så över någon plats ni besökt, liten som stor? Visst är det en märklig känsla!
Mimmi gillar att ligga och spana på dom som badar och stollar sig där ute vid flotten. Det är mina goa töser som står där borta. Dom letar efter bra stenar att kasta macka med...
Här är mina goa töser! Vi älskar denna plats...


Mimmi med, det doftar gott här.Kameran var fel inställd så alla bilder denna dag blev för ljusa...


Ha det riktigt gott allihopa i detta avlånga land, glöm inte vara försiktiga när ni grillar och var snälla mot stora och små. Njut av livet och allt som hör därtill. Kram på er! / Pia3 kommentarer:

Ann-Catrin / finthemma sa...

Underbara sommarbilder... härligt att få se sina barn på samma plats där du haft det så mysigt som liten!!

jag har oxå en vovve som inte gillar vatten..hon skulle aldrig doppa sin tass i det där kalla!!

Ha det gott i sommarsverige!
kram A-C

Gårdsromantik sa...

Åh vilken härlig badplats - ser att vovven håller sig på lämplig avstånd.

Kram Maud

My Lovely Things sa...

Åh så mysigt Pia!!

Visst hat det vart underbara dagar..
jag längtar redan efter att få sola..

Vad mysigt att ni är på din barndomshärliga badplats..
ha det så gott..
kram anna