torsdag 21 augusti 2008

Nu är hon här!

Hej alla! Nu har våran bebis kommit!! Så vi har längtat... Mimmi undrar vem den där lilla typen är?


Ja vilken omställning för oss alla det blir nu ett tag framöver... Jag får ta allt i valptakt nu, måla snickra, pyssla får stå tillbaka lite nu:) Med glädje ska tilläggas! Kraaam till er alla där ute i cyber. Gissa om hela familjen är lycklig nu. Tja alla utan Mimmi som tycker det är ett litet läskigt kryp som kommit hit, haha. Hon är nyfiken men vill inte att Märta ska komma för nära. Den lilla godingen fjäskar och ålar sig för Mimmi och vill att tanten ska va lite rolig.
Klart det tar tid för oss alla! Hon har sovit hela natten utan att kissa eller bajsa, endast gnytt vid ett par tillfällen och lagt sig ner igen för att sova när jag klappat om henne lite, duktig tjej! Äter sin mat har hon gjort också, skönt med en bra start.

Jag har fyndat ett jättevackert fat på fot i fuskrost och en vacker lykta i dito...pryder trappen så vackert, jag tycker det är helt ok att det har börjat höstas faktiskt. Tycker sommaren har varit jättebra på alla vis.


/Pia

11 kommentarer:

Amelie sa...

Nej men fy vad söt hon är! Nu blir man ju riktigt sugen på att få se henne i verkligheten! Jag får väl komma hem till er någon dag och gosa med lilla Märta!
Vad gullig hon var.. :D Kram Ammis

Viola sa...

Hejsan, vad avundssjuk jag blir, har fått uppleva valpis i mitt hem 4 ggr. Det finns inget ljuvligare och så luktar dom så gott. En period hade jag två labbar samtidigt och det var så härligt att bara kolla på deras upptåg ihop. Man fick många glada skratt varje dag. Nu finns bara gammelhunden Otto kvar, tyvärr. Goda vänner till mig har två settrar, helt underbara hundar, njut från mig oxå, kram Viola

Mamma C sa...

Ojojoj så söt hon var. Så duktigt att sova hela natten. Men ett pass är det ändå. Ha det så bra.
Kram Mamma C

Anonym sa...

Såå söt var hon, såå mjuk, såå len... Vad trevligt det var idag med lite gos med valp, och lite prat och kaffedrickande med dig! ♥

/Annelie

Leva som jag sa...

Vilken sötnos!! Man vill ju bara gosa med henne!! FÖrstår att du är lycklig
kramar M

Peters Projekt sa...

Hallojsan Pia!

Ett livstecken från Peter nästan granngårds ;)

Tack för dina glada tillrop och inte minst din senaste hälsning. Som du säger så är det oerhört viktigt att ta vara på nuet. Viktigt också att tala om för dem man älskar, att man älskar dem. Som barn får man så mycket av sina föräldrar som man sannolikt tog för givet. Jag känner att jag inte fullt ut tagit tillfället att tacka mamma och pappa för allt de gav. Nu är det liksom för sent . . .

Vad fint att läsa om din relation till din pappa!

Stort GRATTIS till en underbar liten Märta! Som jag sagt förut - likheten är slående mellan Cocker-valp och Setter-valp. Underbart att se den lilla. När vi fick hem Melvin, sov vi den första veckan på en madrass på golvet, jämte Melvin. Vi hade det jättemysigt och kunde stryka honom på huvudet när han pep till.

Du har ju "pratat" med Ann om att ses - vi får nog göra slag i saken snart ;)

Ha det så där borta på fyran!

Peter :P

Anonym sa...

Grattis till er fina valp!! Hoppas att Mimmi snart vänjer sig. Lisa ser fram emot att komma i morron....Kram Annelie

Anonym sa...

Pia va fin hon är lilla Märta! Och Mimmi oxå givetvis - vilken mysig höst ni ska ha!:)

Psst - är det tapet eller tyg man ser bakom Mimmi? Ena som ett träd - såååå snyggt!

Kram/Mari

Loppisliv sa...

Sååå söt hon är lilla nytillskottet Märta...Vi har suttit här maken och jag och tittat...hon är ju bara för söt....bilden du hade från köket var så härlig, den riktigt visar hur undrande Mimmi är över denna lilla nya som kommit in i hennes revir..hihi

Världens vackraste och snällaste hundras måste jag tillägga ( hm är jag månne något partisk ?? :-) Trevlig helg på er. Kram Paula

Ann-Catrin / finthemma sa...

Lilla Märta är ju söt som socker.. tänk en valp.. det är bland det finaste som finns!!
Lycka till nu med den lilla!
brukar ta npågra dagar sen så blir de nog bästa vänner..Mimmi och Märta!

kram på dig A-C

Lilla huset på prärien sa...

Åh gudars skymning vilken liten goding! Man smälter långt ned i skorna bara av att titta på henne. Åh jag skulle vilja köra ned mulen i hennes mjuka päls. Så gossig!

Hälsningar Jenny