torsdag 6 november 2008

nisse

Jag har älskat denna nisse från allra första början. Såhär är det: jag har aldrig varit intresserad av olika märken på kläder och prylar i största allmänhet, inom det området är jag nästan fullständigt novis...jag bara tycker om det jag tycker om liksom, inne eller ute på listan...men tydligen är denna serie populär.


När min man fick denna tomten för ex antal år sedan av en familj på förskolan där han arbetar, blev jag ögonblickligen kär! Alltsedan dess har nisse hängt uppe året runt hos oss och agerat hustomte...en del som hälsar på här hemma har också uttryckt sin förvåning när de mitt i sommaren får syn på en tomte! Ja vet att det är lite galet men jag kan liksom inte plocka ner honom. På senare tid har jag dock känt en önskan och längtan att placera honom på lite lägre höjder men eftersom det bor en röd : jagälskarattkännapåalltsomfinnsochhelstsmakaliteocksåhund så går det inte..fast nisse hamnar nog på en hylla snart iaf. (Han är nog rätt uttråkad av att hänga där han hänger och kanske har han lite svindel med:)


Ni såg kanske min lilla girlang från köket häromdagen men jag tänkte visa den ändå. Den är väldigt gullig och fin, men kanske den ändå snart få ge vika för pepparkakor...:)Jaha nu måste jag vila en stund, jag har målat lite och har som vanligt lite små och stora projekt på gång!
Jag tar det allteftersom inspirationen och orken kommer, det ska vara roligt!!
Jag har som vanligt ganska mycket för mig och denna helgen utgör inget undantag så med risk för att jag inte hinner med något mer inlägg denna veckan önskar jag er alla en underbart kreativ och utvilande helg!
Kram Pia

5 kommentarer:

Tojjan... sa...

Hej goa och inspirerande aiP!
Nisse gör sig bra som hustomte. Jag har hört att man S K A ha en tomte framme året runt som agerar just hustomte.

Hoppas du mår bra, att du har ork att prata en stund i telefon eller så nån afton.

Pöss Vix

Hem och Lycka sa...

Vet du, jag har också en tomtenissa framme året om - vår egen hustomtenissa ;-)

Din är superfin, älskar Mailegs ting och slingan var jättesöt! kram

Fransk inredning sa...

Nisse är jättesööt! Fina saker du gjort.Snart ska jag på det själv,vi får se hur det går.Är så dålig på att julpyssla Kram susanne

Fyra årstider ♥ My Lovely Christmas Home sa...

Ville bara titta in och önska dig en skön helg ♥
Kram Lotta
Älskar denna lilla nisse

Fina Fransina sa...

Jag älskar dig, dina inlegg och dina pyssel.
Från Fransina