måndag 15 december 2008

Lite stiltje nu...

Hej alla goa som tittar in till mig! Jag har gått i stå... Kanske inte till hundra % men tillräckligt.
Det är ju en del som ska göras såhär innan jul och då räcker inte tiden till som man vill. Jag var i Borås i fredags och stannade till hos Betty! Oj va kul att träffa dig! Att du dessutom är hundtokig gör ju inte saken sämre! Klart jag kommer igen!! Jag önskar er en fortsatt fin vecka och det är ju inte klokt att det är 4 advent på söndag!!
Under julen är jag ledig en del och det där med en liten bloggpaus kanske inte stämde...vi får se. Jag vill bara vara noga med att inte känna mig stressad över att jag måste prestera inlägg och pyssel, jag lägger ambitionsnivån väl högt ibland. Känner någon mer igen sig?

Jag är så glad för att ni hälsar på och det betyder långt mer än jag kunnat ana när jag började blogga, kort sagt har det berikat mitt liv!


Idag kommer en söt busig tik hit(också röd setter), det är en av min uppfödares hundar. Hon ska vara här till onsdag kväll. Märta kommer att tycka det är jättekul med en rolig lekkamrat men Mimmi kommer inte tycka hon är så värst kul...
Ha det bäst!
Kram Pia

8 kommentarer:

Tojjan... sa...

T R E röda hundar i hus nr 4?! Åkeeej =)

Klart du kan ta paus från allt. Men jag vet hur det är med prestationskraven...

Just nu har jag återfått min energi och inspiration. Ska dock försöka att skriva inlägg denna veckan, som jag pyttsar med automatisk tidsbestämning under julen. Då får ju bloggen leva och jag vara ledig.

Hade ni det bra i skogen igår? Surt som bara den att jag inte kunde vara med. F är rosslig idag, men utan (tror jag) feber.

Pöss min livsberikande aiP!!

Viola sa...

Ta allt i din takt som du tycker så att det inte blir stress med bloggen, det ska ju vara roligt och inga måsten...eller hur, hoppas nu hundgänget har lekt utav hjärtatns lust, pussa den där lilla Märta från mig, kramar och ha det bra i veckan

PisanTösen sa...

Ojoj, det kommer vara full huggning några dagar nu då! Hur gick det igår, fick ni hittat någon fin gran?

Ja, visst är det kul när någon har varit inne på bloggen och lämnat ett avtryck...

MiaMaria sa...

Hej Pia!

Oj, så många vackra inlägg du gjort.....pyssel och annat godis för ögat.

Vilket underbart soffbord....

Man tar sig tid med bloggen när tid finnes.....ingen stress...eller hur......

Ha´det så gott!
MiaMaria

Mamma C sa...

Klart man måste pausa ibland. Man kan inte hinna allt.
Kramis Mamma C

Peters Projekt sa...

Hallojsan Pia!

Märta 4½ månader - kan man vara så söt? Irländsk Setter är verkligen en underbar ras! Ståtlig, lekfull och oerhört vacker!

Hur trivs Mimmi och Märta tillsammans? Tycker Mimmi att Märta är jobbig?

Bloggpaus ja - det är en och annan som "drabbas" av behovet att trappa ned en aning. Rätt käckt att man inser det själv innan man tröttar ut sig helt.

Apropå Bettys - tittar nog in där framöver för att finna en lämplig julklapp till Ann. Hon har hintat en del om vad hon önskar sig. Får se om jag tolkat det hela rätt.

Hoppas att du och de dina får en rofylld jul med mycket mys och inga "måsten". Emellanåt är det härligt att bara vara . . .

Ha det så bra därborta på fyran!

Peter :P

Vit poesi sa...

HaR OCKSÅ Hamnat i den situationen några gånger och som sagt, det skall vara roligt och kravfyllt att blogga!
Ha en fin dag
kram Malin

Lilla huset på prärien sa...

Ja de är för mysiga de små hundarna! De skänker så mycket glädje för jämnan. Det är också därför jag tycker det är jobbigt att Rocco inte får den uppmärksamhet han förtjänar. Men idag har jag varit ute en lång runda med honom och mannen kommer snart hem så då får han en till!

Önskar dig en riktigt mysig jul!

Kram Jenny