onsdag 21 januari 2009

Fina fynd

Jag var på loppis idag och jag blev så glad för detta lilla bordet! Vårt hus är ju ingen paradvåning så det mesta som är litet är välkommet till oss! (tja inte myror och andra skadedjur då:)
Glasen tjuvkikade jag på häromdagen när jag var ute med hundarna och pulsen var hög när jag trängdes med alla andra innan loppisen öppnade, gissa om jag blev glad när de blev mina! En stor besvikelse blev det när jag närmade mig linneavdelningen. En kvinna läs: käring, tog ALLT! Jag skojar inte om hennes varukorg var närmre 1 meter hög! Högst upp låg det givetvis linnefärgarde fina kökshandukar med röda linjer OCH broderat monogram!!! Jag var så arg så att jag kokade(inombords givetvis)De hade blivit mina första av det slaget så, grrr!
Men nu har jag nästan släppt det och är väldigt glad för det jag hittade. Jag har inte heller orkat måla på ett par dagar men imorgon tänkte jag svepa lite med pensel och roller igen.
Måste tala om för er hur himmelens glad jag blir för era fina vänliga kommentarer!! Dom värmer i regnrusket ska ni veta. Imorgon tänkte jag visa lite vad jag har målat den senaste tiden.
Kram Pia

16 kommentarer:

Marie sa...

Vilket underbart litet bord du har fyndat Pia, det hade jag också gärna velat hitta på loppis. Och glasen är ju helt ljuvliga, vilken tur att de blev dina!!!!! Min puls är också alltid hög innan loppisen slår upp dörrarna, hihi.

Ha en trevlig kväll!
Kramar Marie

Carina sa...

Härligt bord och jättefina glas!

Surt med damen vid linnebordet :-p Man får andas lite och så gå vidare. Kram!

Hem och Lycka sa...

Vilket jättefint bord du fått tag i! Praktisk storlek!

kram

Mamma C sa...

Mycket snygga glas och ett himla charmigt bord du hittat. Bättre lycka nästa gång vid liinnebordet.
Kram mamma C

Betty sa...

Du vet väl att man får slå kärringar som "stjäl" ens saker på loppisar ? Det hade nog jag gjort.
En kompis sa nyligen till mig( kan tilläggas att vi tycker om samma saker) att hon tyckte vi skulle åka på auktioner tillsammans , men jag sa -Aldrig i livet , då kommer ju vi att bjuda på samma saker !

Massor av kramar från Betty !

Anonym sa...

Du hade ju änden himla tur som fick tag i dom fina glasen och det läckra bordet......Men visst blir man ARG när det kommer nån annan och "snor" dom finaste sakerna framför näsan på en?

Ha det bra
Kram Pernilla

Hannis sa...

Oj,vilket fint bord!!
Visst är det irriterande när man missar fynden så där rakt framför näsan=))
Jag kan bli helt galen när jag går på loppis!

Här kommer två bra sidor med gratis typsnitt:
http://www.dafont.com/
http://fonts500.com/

Hoppas att du hittar något som du tycker om!
Jag ska försöka knåpa i hop en beskrivning hos mig sen=))

Kram Hannis

envilsenloppa sa...

Hej !
Vilken fin och inspirerande blogg du har !!
Lotta

Tojjan... sa...

Du är enastående på att hitta fina SMÅ möbler! Bordet är jättefint, P. Och passar ju perfekt i hus nr 4.

Ta nya påslakan och örngotts och handdukstag till nästa loppismatch. Jag satsar en femma på dig...Go, P!

Kram Lill-Åkes mamma

Viola sa...

Vilket rart bord du fyndade och fina glas, visst kan man bli galen när man spanat in något man vill ha och någon hinner före, men det är alltid lika spännande och se vad man hittar, igår blev jag så glad, fyndade en gammal stor oval tavla med ett kvinnoportätt och 2 st gamla tesamovarer som jag ska ha i stora rummet, så ibland har man turen med sig, ha en skön helg, stora kramen

Eikkala sa...

Glasen var fina förstår att du sneglade på dessa. En lite knuff så hade kärringen tappat sitt lass... näää... så får man inte göra bara tänka. Kram sari

Vardagstugg sa...

jättegulligt bord du hittat och glasen var väldigt fina dom med! Är ju så kul med loppisar!

Annelie

My Lovely Things sa...

Hej!!
ja..det var häftigt att vi båda hade lyckats komma på svart vit finessen!!

jätte fina bilder..och vilket fynd..
jag lyckades fynda på rumänien loppisen..blev så glad..har inte hittat nått där på länge..hade nästan gett upp hoppet..
vill gärna ses nån dag..vi får höras och bestämma så det blir av..
kram anna

Loppisliv sa...

Fint litet bord, ser ut att vara så perfekt storlek också, de är dessutom så användbara. Och glasen var ett fynd även de. Rackars att du inte fick tag på linnhandukarna men det kommer flera tåg :-) Kram Paula

Mitt Östergården sa...

Hej
Jag tappade visst bort dig!
Men nu hittade jag dig igen. Tyckte det var kul att du också hade två hundar. Vilken osis med kärringen som tog allt för dig. Bra att du släppt det. Det kommer fler fynd. Håller också på och målar. Allt tar sådan tid. Din blogg är jätte fin! Och nu kommer jag att följa dig i fortsättningen.
Kram Helen

Anonym sa...

Vakert litet bord, passar jättebra hos er!! Här är det studier som gäller...men det skulle vara så kul att hinna ses en stund som vi länge sagt!! För min del lugnare (??) då alla prov v. 6 är gjorda. Ha det gott!! Hälsa familjen. Kram Annelie W.