söndag 25 januari 2009

Fina gåvor

Tack för alla fina gratulationer kära bloggare och läsare! Måste här också tacka min goa familj för uppvaktningen och tacka för igår! Den underbara buketten med vita ranunklar fick jag av min goa arbetskamrat och som tillika är en underbar vän som jag är omåttligt glad för!! Hon och barnen var här en sväng i eftermiddags och deras hund Stina och min Märta har verkligen lekt som galningar! Behöver jag nämna att dom inte var rena efteråt....:) Jag fick även denna underbara ljuslykta som hon vet att jag spanat in...tack!

I veckan som kommer ska jag avsluta mina måleriprojekt, så jag snart kan påbörja nya:) Annars ska jag satsa på att komma i säng lite tidigare på kvällarna för jag har lagt mig alldeles för sent en period nu...Ha en underbar start på veckan och hoppas den blir till belåtenhet på alla sätt och vis.

Kram Pia


7 kommentarer:

Gårdsromantik sa...

Så vackert med ranunkler och lyktan var läcker - men bäst var Märta och Mimmi ser så odygdiga ut!

Kram Maud

Evelina sa...

Grattis Grattis!! Hoppas din födelsedag var fin. Underbar lykta du fått! :-)
Kram E

Tojjan... sa...

Pia, den översta bilden är ju bara hur läckert komponerad som helst! Ngt att sätta på pränt i en tidning!

Tack själv för i lördags. JAg blir alltid lite rörd när jag tänker (inser?) att du och T är tvillingar. Så lika, men ändå så olika. Älskar er!

Pöss V

Viola sa...

VIlken gåva, ljuvliga ranunkler och vacker lykta, har försökt i flera veckor fösökt hitta vita men ej lyckats, vad härligt att du har haft en fin födelsedag, vårt depparväder här nere fortsätter, nu går vi in på andra veckan med regn och grått, jag blir så seg och låg av detta, ska det aldrig vända, så känns det just nu, ha det gott, kram

Mamma C sa...

Vilken fin present, ja det är lite svårt att komma i säng när man igentligen borde gå och lägga sig.
Kram mamma C

Anonym sa...

grattis pii på din dag lilla du är 35 ja det går fort kraaamar på dig från mig ....marika

Ulli sa...

Vilken fin lykta. Förstår att du blev glad. Hög vill ha kvot. Vita blommor är riktigt snyggt tycker jag.

Lycka till i min utlottning!
Kram Ulli