fredag 27 mars 2009

grind

Jag byggde en grind av gammalt virke igår. Anledningen var att en av hundarna hade fått upp kompostgallret till andra våningen. Inte så farligt egentligen MEN jag hade precis avslutat sista gången på golvmålningen och åkt till jobbet! När jag kom hem så var det vita hundspår inne i vårat sovrum! I ilskan byggde jag denna grinden för nu ska dom bara vara i köket och inte i hallen.

Ja jag river och målar golv så det står härliga till. Det blir såååå fint, jag ska lägga ut bilder nästa vecka. I morgon ska jag träffa ett gäng bloggare och gå på loppis!! Sedan ska vi hem till en av dom och äta och prata....KUL! På söndag ska jag och arbetskamraten och hennes granne ut i skogen för då startar första gången i blodspår med Märta! Jätteroligt ska det bli jag tror det passar henne bra, men vi får se...

Jag önskar er en underbar helg!!


Kram Pia

20 kommentarer:

Lilla Blanka sa...

Hej Pia!

Men vad händig du är, och den blev ju inte bara praktisk utan även snygg!

Är så nyfiken på golven...!

Kram
Mia

Evelina sa...

Du har visst oanade talanger Pia! Supersnygg grind! Hoppas ni får en trevlig loppisrunda imorgon. Får ni tid kan ni ju hoppa in till mig i affären och säga hej, jag jobbar nämligen imorgon...
KRAM

Inas sa...

Synd med hundspåren, men grinden blev snygg. hoppas ni får det trevligt på loppisen och hittar fynd. Ha en trevlig helg goa kramar Ina

Tojjan... sa...

Asså du är ju världsklass på att fixa och trixa. Hoppas hundar och andra obehöriga stannar på rätt sida av den superfina grinden du gjort.

Ha en underbar dag med dina bloggisar! Initiativet att träffas irl är kanon!

Kramar i massor,
Tojjan

Viveka i Bläckhornet sa...

Ojj vitfärgh på övriga golv kan inte varit roligt. Tur du är händig.

Och vilken snygg bänk du hittat på jysk.

Ha en fin helg

Kram Viveka

Anonym sa...

Hey Pia,

Sorry about you bedroom floor. Which one of those sweet dogs walked on your painted floor?

Your adventure to the flea market with friends sounds like so much fun, I hope you find some great bargains and lunch and conversation would be fun as well.

Have a great weekend.

Kris

Hannis sa...

Kul med lite bloggträff!

Kan tänka mig att hundarna hann lämna spår!
Inte kul,men du fixade ju en snygg lösning på problemet!

Kram Hannis

Viola sa...

Du kan du ......fin blev den grinden...så vovvarna forcerade gallret och gjorde tassavtyrkc, inte så roligt kan jag tor, men ser fram emot dina bilder från de fina golven, kommmer ihåg när Otto fick gå blodspår första gången, gissa om ahn trivdes och så fick han en rådjursklöv....gissa om han var lycklig, ha så trevligt och en skön fredagskväll, kram

Mamma C sa...

Vad duktig du är, kan inte varit kul att komma hem och se vita tassar lite här och där. Ska du köra rapportering eller är det viltspårning.
Ha en evlig helg.
Kram Mamma C

VITA NYANSER sa...

Vilken fin grind som du har gjort, vad duktig du är!!! Den borde ju stoppa hundarna. Vad kul med loppisrunda med bloggvänner. Låter supermysigt. Tänk vad mycket positivt det är med en blogg = )!!!

Ha en skön dag!
Kram l-l

Ingalill sa...

Vad duktig du har varit!! Inte bara målat golv utan oxå slängt ihop en grind..fattar inte hur du hinner allt? Det blir spännande med bilderna till veckan. Ha en mysig helg..

Lilla Blanka sa...

Hej hej Pia!

Åh vad kul det var att träffa dig idag!
Hojta till om ni får lust med Dalsjöfors eller nåt :)

Stor kram
Mia

Anonym sa...

Hej Pia!

Tack för idag! Jättekul att träffa dig med!! Tusen tack igen för ko-tavlan - du märkte hur glad jag blev...och att du gav den till mig :) Fint.

Va snabb du är, redan målat!

Vi har haft en toppen-kväll, kom hem nu.

KRAM, Annelie

Gårdsromantik sa...

Men vilka odygdspåsar!!!

Förstår att du blev frustrerad - men nu hålls de förhoppningsvis på plats! :-)

Kika in till mig - jag har en tävling på gång.

Kram Maud

johanna sa...

Grinder var ju såå fin! Ja man blir galen när de gör så=)) Har vart med om det oxå.. Hoppas ni hade mysigt igår ,hade sååå gärna vart med men det krockade med jobb=((( Hoppas det blir en gång till.
Kraaaaam

Bygatan sa...

Hej Pia!

Tack för kommentaren!

Vilken händig tjej!! Jättefin grind.

Låter som en härlig träff du ska på, kul!

Spännande att se golven sen..

Ha en trevlig söndag, kram Lena

johanna sa...

Jag kan verkligen förstå din frustration!! Vilka busfrön ni har!
Ser verkligen fram emot att komma hem till er snart...får se när det blir bara!
Kul att du fortfarande använder dom gamla indien tofflorna! Bra att dom kom till användning!

Var TheRock bra igår??

LOVE

PisanTösen sa...

Inget kul att komma hem och hitta hundspår där de inte ska vara - men liiiite charmigt också? Nä, kanske inte... :P Fin grind fick du ihop i alla fall!

Själv känner jag mig fortfarande mer död än levande, men det börjar bättra sig, jag känner att det är på väg åt rätt håll i alla fall...

Tojjan... sa...

Kolla in den här länken...kanske något för F och/eller F i sommar?

http://www.johannabrag.com/

Jag känner en av de två som håller i lägret, och kan gå i god för att det är seriöst!

Kramen V

sexy sa...

情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品