tisdag 28 april 2009

klänningstider


Hej!
Rensade lite i ett skåp och hittade en liten klänning som jag sydde i slöjden när jag gick i mellanstadiet. Den är faktiskt ursöt och dessutom välgjord(kanske beror på att lärarinnan var mer än STRÄNG) Stygnen som den är broderad med kallas Marbosöm och kommer härifrån trakten. Nu får den hänga uppe ett tag till lyst.

Den andra klänningen föll jag pladask för häromveckan, vit och sommarfräsch, snygg till både leggings,barbent (när benen fått annan färg än klänningen:) eller som här till jeans.
Ingen inredning idag för jag samlar energi till regniga tider. Jag spenderar den mesta tiden i min trädgård nu och det skänker mig en sådan härlig ro, speciellt efter en hårt målade vinter och vår inomhus. Man får inte glömma att hämta kraft också, och i den kommer även ny inspiration!
Ha en fortsatt härlig vecka!!
Kram Pia

12 kommentarer:

Anonym sa...

Hej Pia!

Å va kul att se dina klänningar! Va duktig du var som sydde den i slöjden! Urvacker ju...

Den på dig är också fin! Klär dig.

Så gott att du får hämta kraft i din trädgård. Jag tittar kanske förbi i morgon em...som vi pratade om...

Kram Annelie

Ingalill sa...

Åh, vad bra att du tar tillvara på solstrålarna och njuter!! Det är sant att det är nu man samlar kraft inför vintern..Jättefin tunika!!

vitating sa...

Åhh underbara klänningar! Fin blogg!
Kram MAria

Stenlycka sa...

Vilka söta klänningar. Vad duktig du var i slöjden, kul att du har sparat den.
Njut och ha det skönt i trädgården!
Många kramar

Inspiration i vitt sa...

Hej, ja ibland måste man pausa för precis som du säger hämta kraft och inspiration. Så fina dina bägge klänningar är, verkligen juveler.
Kram på dig/Ingela.

Anonym sa...

Pia,

What a sweet dress. I think you did a great job!!! It looks so cute hanging up. I also love the dress you purchased for yourself. Very versatile.

Glad you are able to enjoy the nice sunny warm weather in your garden!

Have a great week.

Kris

Loppisliv sa...

Hej Pia! Vilken fin klänning du sytt, bra att du har den frammeden är ju alldeles för söt för att gömmas undan. Och jättefin sommarklänning till dig du hittade också. Ja nu samlar vi kraft utomhus istället, det gör jag med :-) Trädgården behöver lite omvårnad med ju. Blir så sugen på armeringsjärn när jag såg hur du gjort med ditt. Ha en fin dag. Kraaam Paula

Bygatan sa...

Åh så fina klänningar. Vad duktig du varit!
Ja visst är det härligt att vara ute nu. Vi har oxå ett armeringsnät som jag inte vet vad jag ska göra med..det är ju så fint hos er andra.

Ha en bra dag, kram Lena

Vit poesi sa...

Gud så fin klänning!! Helt underbar
kramar Malin

Hannis sa...

Oj!Vad du är duktig på att sy!
Hm!Vart har du hittat den där fina tunikan??
Jag letar förtvivlat efter nåt att ha på mig...
Ska på namngivning på Lördag och hittar ingenting!
Typiskt.

Nu har det i alla fall börjat regna i Uppsala...
Fast det gör inte så mycket=))

Kram Hannis

Anonym sa...

Hej Pia.

Tack för idag! Har skickat e-post till dig, som vi sa...

Kram Annelie

sexy sa...

情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品