måndag 11 maj 2009

Lägesrapport


Hej!
Åååhhh va jag har längtat hem efter minsta tösen, hundarna och trädgården. Det känns som om jag varit borta i en evighet. Den 3 maj insjuknade våran äldsta tös allvarligt i diabetes. Maken körde in henne för hon var så dålig så vi trodde vi skulle förlora henne! Hon har varit inlagd sedan dess och ikväll gjorde jag och maken ett byte så nu är jag hemma ett par dagar och jobbar mm. Idag ser hon frisk ut och har fått energin tillbaka. Det krångliga nu är att ställa in rätt insulindos...typ ex, 03.30 fick hon väckas av att hon var så låg i sockret så hon fick äta en macka och dricka ett glas mjölk, hon har bara ett svagt minne av det:) Ja jag säger då det. Nu känner jag mig ganska trygg och vet att allt kommer att bli som vanligt fast bara mer planerat än tidigare och mera nyttig mat!
På bilderna ser ni mitt senaste fynd! Min mamma har fixat en grislampa! Tack goa mamma, din tokiga dotter är sååå nöjd!
Ha det så gott alla ni som tittar in, jag ska försöka hinna med att titta in till er under veckan. Tack snälla ni också för alla värmande kommentarer till mig och familjen, jag är djupt rörd över eran omsorg!!
Många kramar Pia med familj

14 kommentarer:

PisanTösen sa...

Hallå goding! ♥ Som du skriver, det kommer i stort sett bli som vanligt, bara lite mer planerat och lite nyttigare - förändringar är inte alltid till det sämre! Sen naturligtvis, så är det en omställning som tar tid, och som måste ta tid - men det kommer att bli bra! ☻

/Kram Annelie ☺

Bakom Masten sa...

Hej Min vän Pia "lilla"

Läste just om din lilla dotter Filippa. Vilken tråkig historia. Men vet du vad. Har en del diabetes i släkten. Så det blir bara en omställning i livet framöver för hennes del.Är snart på fotbollsarenan igen Sköt nu om dej. Så har jag nogåt som väntar på dej hemma hos mej. Som du beställde i vintras. Har mejlat .men datorn fick ett spel så jag vet inte var det mejlet hamnade.

En vän

STENLYCKA sa...

Å vilken jobbig tid ni har haft önskar er allt gott. Du får gratulera Märta idag som har namnsdag, kanske ett extra ben.
Ha det nu gott och många tankar och styrkekramar från mig!!!

Anonym sa...

Hej Pia!

Va gott att tösen är bättre!!

Kram Annelie

Kämpegården sa...

Oj, hoppas hon kryar på sej.

Fin grislampa jag har en likadan som ska hängas upp inom en snar framtid, min var grön me spreja den svart. =)

Håll modet uppe. =)

/Tezz

My Lovely Things sa...

Hej!!
Åh Pia..skönt att Filippa är bättre..

Jag har tänkte och bett för er..Skönt att hon mår bättre..jag såg ju hur dålig hon var i sön..den bilden har etsat sig fast på näthinnan..
Hälsa hennes såå gott..
ha det så bra..
Kram Anna

Viola sa...

SÅ skönt att höra att det går åt rätt håll en jobbig sjukdom som alltid måste bevakas och så klart påvrkar många i familjen, nu får vi hoppas att hon snart är hemma igen, sköt om er , varm kram VIOLAN

Anonym sa...

Så tråkigt och jobbigt för er alla förstår att du har haft tankarna på annat håll under dessa dagar. Så bra att hon är på väg att bli frisk igen.
Vilken häftig lampa du har fått, ser jätte bra ut där den hänger.

Kram Pernilla

Hannis sa...

Hej rara du!
Vilken rädsla det måste ha väckt!
Och vilken kamp för eran tös!
Men skönt att det nu går åt rätt håll även om det kommer att ta tid att vänja sig.

Stor kram Hannis

Ps.Grislampa!!Haha,tur att man inte är ensam om tokerierna=))

Evelina sa...

KRAMAR!!!

Tulipa sa...

Hej!
Vad tråkigt för er lilla flicka!
Hoppas allt kommer att bli väl och bra nu och att vardagen återgår till så normalt som möjligt.

Lampan var jättefin! Tur att man har snälla mammor!

Önskar också att åka till Östregårds Antik någon dag snart.

Kram Mariette

johanna eliasson sa...

tänker på er såå mycket! Jag vet att ni kommer klara detta galant, även om det är en stor omställning nu! Hälsa Fille super mycket, vi längtar efter er massor!! Stor kram
Johanna och Daniel

Carina sa...

Jag tänker på er nästan varje dag! Ni kommer klara det här!! Kramar!!

sexy sa...

情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品