lördag 20 juni 2009

Åh va skönt att vara ledig...

Vilken underbar dag vi hade igår ute på Björkö! God mat och mycket trevligt sällskap. Vi gick en promenad och det var sååå härligt.Det finns så många gamla fina hus med den fina charmen kvar. En del hus är så vackra med alla spröjs så man knappt kan slita ögonen ifrån dom. Solen sken faktiskt under hela promenaden så det var en ljuvlig stund med härligt småprat och ren avkoppling...Det är så vackert där ute och vi var glada för att det endast kom ett par droppar regn. Tack familjen Z och familjen J för en fin dag tillsammans!

Här hemma är det städ och tvättdag. Vi ska dessutom montera ner dubbelsängen och flytta in temporärt till minsta tösens rum. Det ska målas golv, sedan är övervåningen färdig. (golven iaf;)

Idag har det åskat, regnat och varit soligt om vartannat mest hela dagen. Höll på med ett inlägg i förmiddags men fick snabbt avbryta då det mullrade på ordentligt. Jag har hört ryktas om att det ska bli finare väder i veckan, vi får hoppas det för nu vill jag ha värme!!

Ha en fortsatt go ledighet!!

Kram Pia

18 kommentarer:

homebylina sa...

Vilken härlig gårdag ni verkar ha haft! Här hemma var det grått och regn mest hela tiden =( Men jag har oxå hört att det ska bli sol till veckan, vi får hoppas på det =)!! Ha det gott! kram Lina

Viola sa...

Härlig dag ni verkar ha haft och vi har samma väderlek som er idag, håller tummarna för att prognoserna stämmer för en gångs skull, men har tagit premiärdoppet i poolen idag, det var varmare där än i luften..nya målade golv..det längtar jag efter, kramar

STENLYCKA sa...

Låter som en jätte trevlig midsommarafton för er.
Det hade vi också, Vi tillbringade midsommarkvällen hos goda vänner, först var det sol men sedan blev det rikligt med regn och åska så vi fick avslutas i deras "pensionärskuvös" så att vi inte skulle bli för våta.
Ha en fortsatt bra helg!
Kram

Anonym sa...

JAA!! Kan bara instämma, åå va skönt att vara ledig :) Gott att höra att ni har det bra :)

Markus har precis gått på semester och det är inte alls fel det, att få vara tillsammans lite mer!

Vi planerar rummen uppe, så roligt. Och så har vi varit på skogspromenad tillsammans idag, härligt det med.

Hoppas på underbart solsommarväder!! Det behöver vi alla ha för att orka mörka årstiden, eller hur?

Kram Annelie

Evelina sa...

Ja nu vill vi ha SOL och VARMT!
Kram kram!

Lilla huset på prärien sa...

Oj vad ni hittar på en massa en slappedag som denna! Vi har varit ute och promenerat och fortsatt att äta gott med goda vännerna :) Härligt! Och nu slappar vi i soffan.

Ha det bra!

Kram Jenny

Millas hem sa...

Vilken underbar dag ni verkar ha haft, och vilken härlig bild!!

Kram Camilla

Made in Persbo...Carina sa...

Tack för din rara hälsning inne hos mig. Vilken ljuvligt vacker bild du visar idag. Har inga pioner själv men fick en vacker bukett av mamma igår och gissa om den fotats! *fniss*
Kram, Carina

Ingalill sa...

Vilken fin bild du lagt in! Som vanligt, brukar ofta titta in till dej men skriver inte så ofta nåt inlägg. Har haft lite brist på datatid under några veckors tid..Ville bara säga att man blir så glad av dina fina bilder!!

Anonym sa...

Hej vännen!

Visst e det utanför Nicke o Jessicas brorsan står!:) Jag var där för nån månad sen - hade inte en aning om att detvar där ni bodde!? Fick för mig att ni bodde i Kinna...? Har hela tiden tänkt er bortai typ...Kinnaström...där ser man!

Ha det gott!

Ardisia sa...

Hej!
Vilken mysig helg ni verkar ha haft :) Har aldrig varit på Björkö, men måste klämma in ett besök på sommarschemat ;)

Det är klart vi ska gå på loppis tillsammans! Som sagt är det mycket roligare när man är två :) Vi får bestämma när & var vi ska loppa runt!
Ha en go söndag. Här ska det slappas, imorrn är det slut på min semester :(
KRAMIS //Mia

Tulipa sa...

Vilken fin dag ni verkar ha haft!
Det är ju också så roligt att titta på hus...

Här hemma målas det också golv, men så mycket städdag blev det inte...

Kram Mariette

Mjuka sa...

Hoppas defintivt på sol, allt regnar ju bara bort och det är inte så roligt
kram Malin

My Lovely Things sa...

Go kväll Pia!!

Va mysigt att vara på Björkö och träffa familjen Z.....

Det var ett tag sen jag såg dem..
Underbar pionbukett,,
Nu verkar det som om det blir sol och värme till veckan..
ha det så bra..nu ska jag gå och sova..
kram anna

Made in Persbo...Carina sa...

Å, så du har också en sån liten glasvas. Jag hade turen att hitta två likadana på loppis för många år sen och de har varit mina favoriter för småblommor sen dess. Gillar dem jättemycket!

Ha det fint i solen!
Kram, Carina

gamla skolan sa...

Tack , för bilderna på lamporna ! Jag tror att jag avvaktar , tills du fått hem dom zinkfärgade ! Kramar Susanne / den gamla skolan

Ann-Catrin sa...

Oh så mysigt ni verkar ha haft..
Mysigt att träffas så där!

ja nu verkar väl ändå sommaren tagit fart.. '
på tiden.. det är vi värda
Ljuvliga bilder...
njuter!

kram på dig
A-C

Lilla Blanka sa...

Hej goa Pia!

Vad skönt ni har haft det, och underbart att vara skärgården :) Är ju uppvuxen där och stortrivs bland klippor och saltvatten.

Vad fint det är i ditt kök, verkligen underbart! Jag bara älskar grislamporna och är på jakt efter en zinkgrå, men de verkar ju vara stört omöjliga att hitta =) Man kanske skall knacka på hos en grisbonde ;)

Vilket väder vi har, det är ju underbart!!!

Jag har nedräknig, semester om 2 dagar *överlycklig*

Kram goa vän, hoppas vi ses snart!
Mia

Ps har försökt gång på gång att skriva till Annelie, men det går inte att skicka kommentarer och jag har tappat bort hennes mailadress, har du den?