fredag 26 juni 2009

underbara sommar

Hej i sommarvärmen!

Äntligen har värmen gjort sitt verkliga intåg, sååå skönt. Kvällarna är ljuvliga och jag blir så lätt om hjärtat. Ja som ni ser på bilden så har vardagsrumsbordet blivit vitt och den guldiga brickan svart. En ursnygg kombination tycker jag, speciellt med lite fattigmanssilver till!!

Imorgon ska jag och Örjan ut på den årliga kanotdagen som arrangeras bla av min äldste bror. Förra året var vi ca 22 kanoter och i år är det 33 st tror jag!!(får återkomma om den siffran;) Vi ska paddla runt sjön med diverse uppgifter och sedvanlig hamburgergrillning och tävlingar. Ska bli så kul!! Vädret är verkligen med oss också...Jag önskar er en underbar helg och en fin start på den kommande veckan. Den blir min sista vecka innan semestern, hur skönt är inte det! Njut på bara ni som redan påbörjat eran!!

Kram Pia

13 kommentarer:

n o r d i n g å r d e n sa...

Vilken vacker bild med korgstolen, fönstret och brickan med ljusen och himmel vilket vackert kök! Så vitt och fint! Och den lilla rutan och hyllan, gud va snyggt!! Ha en bra kanotdag! Mari.

Ann-Catrin sa...

men du Pia.. så vackert ni har det.. och bordet blev ju ursnyggt!

Lycka till nu med paddlandet imorgon.. ja vädret kunde ju inte vara bättre

kram på dig
A-C

Lilla huset på prärien sa...

Åhhh så fint!! Vad snyggt det är där hos dig, superfin bild! Lycka till med paddlandet också förresten, vädret lär ju bli finfint så det kan man ju inte klaga på :)

Kram Jenny

lottens vita och gröna sa...

ohhh vilken bild, vad fint!
låter som ni kommer få en superhärlig dag i morrn! varmkram lotten

Made in Persbo...Carina sa...

Hej, hej!
Jättefint ordnat! ...och skolplanschen som skymtar i bakgrunden ser ju helt ljuuuvlig ut! Älskar högställda plancher. Hade tur att hitta två små högställda planscher på djur till min sons rum tidigare i våras, men jag skulle vilja få tag i nån mer...nån med vackert växtmotiv. Det blir till att hålla utkik på loppisarna i sommar. Vilket får mig att tänka på att jag borde gå och lägga mig nu för jag ska upp tidigt imorgon ... loppis *fniss*

Kram, Carina

PisanTösen sa...

Hoppas ni hade riktigt mysigt på kanotdagen!

Själv är jag strax utanför Sundsvall, tillsammans med Carina och barnen. Vi har det jättebra, men här är varmt - precis som hemma, förmodar jag! :-)

Ha det gott, vännen!

Hannis sa...

Jag håller med!
En ursnygg kombination!

Kul med kanotturen!
Solen fortsätter att skina så det blir det perfekta vädret!

En fin helg önskar jag dig/
Kram Hannis

Viola sa...

Vilkent rur med vädret...hoppas ni har det supertrevligt och det låter ju onekligen som en himla kul grej...denna mix ligger mig oxå varmt om hjärtat, ha det...kramen

Inspiration i vitt sa...

Du har så vackert hos dig Pia och ditt rum ser underbart ut.
Vilket häftigt äventyr du ska ut på, ha det underbart.
Kram på dig/Ingela.

LOPPISLIV sa...

Hej! Hoppas er kanotfärd var toppen. Det lät så himla mysigt! Underbara bilder på korgstolen och rummet som flödar av ljus. Köket är så vackert!! Och den svarta brickan på bordet med fattigmansljusen, precis som hos Nina Hartmans hem i nya i VakreHjem....Ser Jättesnyggt ut! Så ska jag också göra nu...hihi tack för tipset. Ha en fin söndag. Kraaaaaaaaaaam Paula

Marika sa...

älskar dig lilla Piiii...här kämpar vi på....ja vem har sagt att livet är lätt...men jag tar vara på alla positiva stunder ...de ger mig ork att orka...kraaaaaam

Millas hem sa...

Hej Pia!

En sån vacker bild! Ja, jag håller med dig angående färgkombinationen...supersnyggt!!
Har själv de färgerna i vardagsrummet!
Ramla inte i plurret imorgon, var rädd om dig!!:)

Kramis Camilla

Lilla Blanka sa...

Hej goa Pia!

Ja åh jättefint med ljusstakarna på den svarta brickan på det vita bordet, det blev verkligen bra!

Såg ett par jättefina ljusstakar idag på loppis, men köpte dem inte, tyckte de var lite väl dyra 150 kr för två, men snygga var de :)

Kraaaaam
Mia