tisdag 4 augusti 2009

Trevligt besök

Igår hade jag bloggbesök här hemma. Det var Camilla med bloggen Millas hem och hennes moster som var här och hälsade på! Vilken supergo tjej du är Millan! Hoppas vi ses igen. Visst går tiden fort när man pratar och pratar;) Hör av dig S när du ska köra neråt så hänger jag på!!

Visar en av mina favoritblommor i trädgården. Astillben i all enkelhet, står sig länge i vas och finns i många härliga rosa färger och så vit förstås:) Jag småpillar med lite av varje här hemma men mest av allt latar jag mig...får ta tag i livet snart.


Kram Pia

4 kommentarer:

Lilla huset på prärien sa...

Åh jag gick och kikade på lite sådana i en blomsterbutik idag faktiskt. De är superfin men jag har ingen själv ännu. Ska snart investera i det hoppas jag :) Har du skickat min lampa ännu?

Kram Jenny

Millas hem sa...

Hej gulliga du!

Det var så roligt att komma och hälsa på hos dig och du (ni)har det så himla fint överallt. Moster hälsar och kommer absolut säga till när det bär av till Blekinge igen, det ska jag se till! :)
Busiga Märtha och keliga Mimmi var också jätteroligt att få träffa, så goa hundar de är!
Ha det bäst nu, så hörs vi!

Stor kram till dig!

C

Kerstin sa...

Så koselig med bloggvenner på besøk... hyggelig når man har samme interesse...ikke vanskelig å ha mye å snakke om da...

Klem =)

Loppisliv sa...

Nämen så trevligt! Camilla känner jag ju också väl. Vad kul! Kommer du neråt så måste du komma inom och säga hej här hos mig också, vi bor rätt nära varandra jag och Milla :-) Ha en fin dag. Kram Paula