tisdag 13 januari 2009

Måleri målera


Hej goa vänner!

Jag har målat och målat och kommer att fortsätta måla...därav lite inlägg och kommentarer hos er andra.
Dessutom har jag i största allmänhet städat och plockat undan lite här och där. Väldigt skönt och befriande! Jag känner nu att jag har kommit ganska långt i min förvandling till
mitt vita lantliv. Allting tar ju som bekant mer tid och ork än vad man tror. Blir bara mina köksluckor vita med så blir det lite lugnare i Pias själ...:) Har man dessutom en ilsken ledsjukdom som sätter käppar i hjulet så krävs det mycket vilja och beslutsamhet att få gjort det man vill!! Tur för mig så besitter jag båda delarna, på gott och ont skulle maken tillägga;)*fniss. För mig är tröttheten som följer med sjukdomen värst och jag är ju bara sååå envis och inser inte när jag borde ta det lugnt ibland, men, kommer ideér och inspiration så bara måste man göra det med en gång!!! Eller hur?

Jag önskar er en fortsatt härlig vecka inomhus för ute är det ju bara grå och sketväder(ursäkta) så man kan bli tokig!! Inte ens hundarna vill vara ute någon längre tid.

Kram Pia

5 kommentarer:

Mamma C sa...

Vad du håller på, det är nog en himla tur att du är en envis donna. Visst har vi ett riktigt skitväder. Man blir så himla less på det.
Kram mamma C

Lilla Rara Loppan sa...

Mammi söt, du målar så fint.
puss<3

Viola sa...

Jag tror vi är rätt lika du och jag iaf när det gäller envisheten och målandet, här lyser solen idag och hoppas den gör det hos dig oxå, ha en bra dag, kram

PisanTösen sa...

Nä, det är inte lätt när kropp och vilja inte vill samma sak! Men du är duktig, det blir sååå fint!

Sandras älskade hem sa...

Åhh, vad det ska bli kul att se när du har målat färdigt (om man nu kan måla färdigt) :) Men i alla fall :)
Jag håller med dig, jag är lika envis jag med, kommer på idéer sent, då menar jag SENT på kvällen, och då måste man ju bara göra dem, annars har man ju glömt bord det :)

Ha en jätte bra kväll.
Kram Sandra