onsdag 27 januari 2010

försmak av vår

Jag har köpt mig blåa pärlhyacinter och igår fick jag vita av min goa arbetskamrat i födeledagspresent. Tack!! Ja i dessa vintriga tider med mängder av både kyla och snö så är det väl underbart att i alla fall kunna tjuvstarta våren inomhus. Vi vet ju alla att det är för tidigt egentligen att tänka på våren men vi kan ju bara inte låta bli*ler*

Jag har tagit det väldigt lugnt med blogglivet den sista tiden för jag har läst-igen:) helt ljuvligt att bli förtrollad i böckers magi!! Målat lite på fönstren visst, men framför allt har jag tagit det lugnt. Jag har inte ens orkat ta mig runt och besöka er och jag saknar det, skönt att känna så, såm när sista boken strax är färdigläst så ska jag titta in till er alla och kommentera när jag hinner.

Typiskt med att det blir vargavinter nu när jag väntar på att grävandet ska sätta fart här hemma. Jag vill också säga att era kommentarer värmer mig och gör mig så glad! Jag önskar er en fortsatt härlig vecka, på med termobyxor, mössa och vantar och åk lite pulka!! På söndag ska jag se filmen Avatarpå bio, har längtat så länge. Ska visst vara jättebra...Har ni sett den?

Kram Pia

3 kommentarer:

Millas hem sa...

Nix! Har inte heller sett den, men har också hört att den är riktigt bra!
Böcker ja, de kan man lätt fastna i! Vissa sträckläser jag, går bara inte att lägga ifrån mig!=)

Kram Camilla

Vita verandan sa...

Hej!
Man ska inte känna dåligt samvete för att man inte har hunnit varit inne på alla andras bloggar, då är bloggandet inte bra.
Så fint det blev med hinken, och vårlökarna. Var har du köpt ljusstaken om man får fråga?
Gillar din bild som du har som överskrift.
Ha så gott
Kram Anna

Marie sa...

Hej Pia!

Har också läst en hel del nu när jag var ledig länge kring jul, jag är en riktig bokmal!

Har också tjuvstartat våren inne med pärlhyacinter och tulpaner, behövs en sån här dag när det snöar igen.

Kram Kram
Marie