måndag 21 juni 2010

Humlen växer så det knakar


Humlen kan man nästan se när den växer, bilderna togs förrra veckan och den har redan ökat dramatiskt. Inte klokt vilken växtkraft. Trädgården är ljuvligt lummig just nu och jag bara njuter!
Min man går en högskolekurs på Stockholms Musikpedagogiska Institut och i fredags åkte våra döttrar upp för att hälsa på pappa. Vi tänkte inte ens på att det skulle bli samma helg som vår Kronprinsessa gifte sig när vi bokade biljetter så det var ju än mer lyckat även om dom såg bättre på Tv:n när dom kom tillbaka till lägenheten. Våra goda vänner är i Thailand så det var deras lägenhet dom bodde i, väldigt bra och billigt(gratis:) Området heter sylta och bara det är ju väldans roligt tycker jag;) Dom åkte tåg själva både dit och hem med alla byten och allt. Man kan inte annat än att vara stolt över dom!! Dom är 12 och 15 år...Duktigt gjort våra älskade töser:) Shoppat har dom verkligen gjort och spanat in storstadslivet. Nästa gång åker jag med...

Kram Pia

4 kommentarer:

Joyforhome sa...

tycker humle är helt underbart :)

Millas hem sa...

Så mysigt! Både med humlen och tjejernas lilla tripp!
Ser fantastiskt vackert ut på bilderna!

Kram och hoppas att du får en fin vecka!

Lilla Blanka sa...

Hej goa Pia!

Ojojoj vad humlen har vuxit sig stor, ser jättefint ut!!!

Åh vad spännande för tjejerna att åka till Stockholm och själva på tåget så där! Duktiga!

Ja åå visst var bröllopet underbart och nya prinsens tal var ju oslagbart!

Kram
Mia

Marie sa...

Oj vad din humle växer, härliga bilder! Här slingrar sig min humle upp i päronträdet. Fast den krokar ju fast sig i lite annat också, bl.a i korgstolen och potatiskorgen som står under trädet, hihi.

Låter som dina tjejer hade en trevlig tur till Stockholm!

Kram Marie