söndag 22 augusti 2010

hjälpredan i köket


Vill visa min lilla duktiga dotter på 12 år som är så duktig på att laga mat. Hon fixar köttfärssås, lasagne och idag falukorv. Hon tycker det är väldigt roligt att laga mat och om jag då som förälder bara ger henne möjligheter att lyckas och misslyckas i köket så växer hon flera cm och känner sig både stolt och glad. Häromdagen så bakade hon goa chokladmuffins med, båda våra töser är väldigt duktiga på att hjälpa till i hemmet och nu när vi bygger ut så känns det väldigt skönt att få den hjälpen.
Frida plockade in ett par fång med flox och gjorde fint i kök och vardagsrum, dom doftar himmelskt!
Ja vi målar och målar fixar och trixar med bygget och det går verkligen framåt. Visar inte bilder riktigt än från det...
På onsdag åker jag och hundarnas uppfödare till Gotland på semester och hundutställning. Kommer hem på måndag. Det ska bli så trevligt att åter igen besöka denna ö som är så vacker.
Hoppas ni alla har det riktigt bra och att allt flyter på med jobb, skola och diverse aktiviteter. Jag önskar er en härlig vecka!!

Kram Pia

5 kommentarer:

Millas hem sa...

Så mysigt! Och ni har det så fint i ert kök, och det vet jag ju med all säkerhet efterom jag varit
där!=)

Kram kram

Marita sa...

Vad fint ni har i ert kök!!! Ser helt ljuvligt ut!! Gullig och duktig dotter du har... ja två till och med! Skönt med hjälp när det är hektiskt runt om kring!
kram, Marita

Mamma C sa...

Så kul när döttrarna hjälper till i köket, när man har mycket omkring sig. Så fint kök ni har, ha det så skönt på Gotland.
Kram mamma C

Annas skattkammare sa...

Skönt att ha hjälpredor hemma, det är guld värt förstår jag.. =)
Ha en fin helg på Gotland!
Kram /Anna

Anonym sa...

Men vilken fin blogg jag hittade in i! Vilket kök ni har och va härligt med barn som gillar att hjälpa till och som fixar maten lite då och då. De måste vara skönt. Nu ska jag titta runt lite inne hos dig och jag lovar att komma tillbaka. Kram