måndag 8 november 2010

lyckat kuddköp

Förra veckan när jag var i Borås så kunde jag inte låta bli att smita in till en av mina favoritaffärer, nämligen Indiska. Jag är ju en älskare av pasteller och jag har för längesedan bestämt att i glasverandan ska det vara vitt huvudsakligen men accentfärgerna ska vara blått och grönt i olika toner. Jag är egentligen ingen älskare av blått men vissa toner fungerar fint och ihop med grönt så andas det av vår och sommar och just den känslan vill jag få in i min veranda när den äntligen blir färdig(det står väldigt still just nu)

Jag har varit frånvarande både i bloggvärlden och ute i cyber överhuvudtaget den sista tiden för jag har inte orkat att hålla igång. Min pappa drabbades av elaka tumörer i sin urinblåsa och sedan i våras så har läget känts ganska upp och ner. Nu har oron blåst undan efter diverse operationer och sjukhusvistelser. Min kropp som har en kronisk ledinflammation har i perioder varit sämre än någonsin pga stressen och oron över pappa. Känner att jag vill nämna detta eftersom min blogg och ni betyder mycket för mig och jag vill inte sluta för jag älskar ju detta. En stor kram till dig min fantastiska mamma som har varit så stark och burit pappa under denna långa tid. Du är världsbäst och jag är så stolt över dig! Nu lever vi igen pappa!!

Tack alla ni som tittar in till mig och kollar läget fast jag inte uppdaterat på så länge.

Kram Pia

4 kommentarer:

Annas skattkammare sa...

Skönt att höra att din pappa blivit bättre, hoppas att du slipper ha ont också. Vackra kuddar!
Kram /Anna

Nina sa...

Hej Pia
Det är verkligen så mysigt med dessa färger... fint!
Kram Nina

Torparfrun sa...

Låter som om du/ni har haft en tuff tid bakom er. Härligt att allt är bättre och du kan blogga för det var en väldigt trevlig blogg jag hittat här hos dig :-)

Kram Torparfrun

Betty sa...

Förstår dig verkligen o vet precis hur det är att leva med allvarliga sjukdomar i familjen då både jag o min man drabbats.
Var rädd om dig o vi finns ju alltid kvar här ute.

Kram Betty.