fredag 20 januari 2012

underbara tulpaner


Fick en vacker tulpanbukett som uppskattning för ett gott arbete. Det värmer i hjärtat känner jag. Tulpaner andas vår för mig och i glasverandan passar den perfekt där ljuset kommer in från alla håll. Efter en fulltecknad helg som var så blir denna den rakt motsatta och det behöver vi. Nästa helg blir nämligen också fulltecknad. Det gör egentligen inget bara man får chansen och skrota runt där emellan. När det inte finns tid för det så tryter krafterna och därför ska det bli så skönt just denna helgen känner både jag och Örjan. 
Ser nu i efterhand att jag naturligtvis skulle klippt av bandet runt blommorna...*ler* så går det när man har bråttom och ska fixa och fota medans solen var framme. Jag har alltid för bråttom och är så ivrig att se hur "det blev" Känner någon igen sig;)? 
Kram Pia

3 kommentarer:

Mamma C sa...

Jättetjusig tulpanbukett du fått. Ja lite bråttom har man titt som tätt tycker jag.
Ha en bra helg.
Kram mamma C

Marita sa...

Dessa underbara tulpaner!! Visst bara älskar man dem! Köpte med mig tre buntar från blomsterhandel igår i blektrosa och vita nyanser....så vackert!
Ja, nog känner man igen sig allt! Så ivrig, så bråttom.... men vad gör väl det??! Huvudsaken är att man har kul när man håller på!
Ha nu en riktigt skön slöarhelg du och maken! Kram, Marita

Tina sa...

Ha bråttom är det lätt att ha ibland, särskilt när färg ska torka..
Fin bukett!

Ha det gott/Tina