måndag 31 mars 2008

Liten men naggande god

Vårat lilla badrum är just väldigt litet, hela 3,2 fina kvadratmeter...Jag är nära att kalla även det för västsveriges minsta och kanske är det just det. Andras gästtoaletter brukar ligga på samma kvadrat, men det är nygjort och fint och vi är väldigt glada för det.

Vi har en toa till (MEN som Tony Irwing säger) är den under all kritik och egentligen inte värd att nämnas över huvudtaget! En toalett är för lite för en familj på fyra personer där det ALLTID krisar samtidigt!! Jag skulle bli själaglad om den kunde fräschas till lite. (Ännu ett projekt, slutar det aldrig?)

Jag tycker inte om att
visa tandborstarna...Hellre lite vackert grönt eller snart en ros från min New Dawn.




Denna stege är jag väldigt stolt och nöjd över. Jag kom på att jag ville göra en "smart" anordning att hänga våra duschhanddukar på. Kom då att tänka på hur vackra gamla hässjestakar är...Sagt och gjort jag ringer pappa och pappa ringer vidare till bonden i bekantskapen. Javisst får du några såna...

Sagt och gjort, pappsingen kommer och tillsammans hjälps vi åt med att få stegen färdig. Enkelt, snabbt och snyggt! Tack goa pappsing för att du hjälper din dotter! (med ideér du inte alltid tycker verkar vara så kloka men alltid tycker blir bra när det är färdigt) Idag har jag och maken hämtat mitt skrivbord med spegel! Jag har handlat färg och diverse prylar så imorgon börjar förvandlingen!!
Ha det Kram Pia



11 kommentarer:

Evelina sa...

Vilket fint badrum ni har...litet men naggande gott som sagt. Stegen var jättesnygg! Vi har ju också bara ett badrum, på FEM personer. Varav fyra av dem (inte JAG) kan sitta i evigheter därinne... och vi har inte ens en ful liten extratoalett :-) Men men... man får väl vara glad att man har EN toalett iallafall och inte ett utedass :-)

Kram E

Mamma C sa...

Det såg fint ut det lilla man såg av det. Kul idé med stegen att hänga handdukarna på.
Kram Mamma C

MormorRuthsAnn sa...

Det var ett sött litet badrum, antar att ni har en separat tvättstuga? Den där stegen och toalettpappershållaren var en jättefin och orginell idé. Jag har också använt störar fast till stöd för klängväxter i trädgården.

Vilken vacker bild på ranunklerna...ibland kan bilder gripa tag i en och det gjorde denna...

Ja, det låter kul, att träffas och gå promenad med hundarna...vi kan mailas vidare om hur, var, när!

Ha det gott, våren närmar sig!
Kram Ann

livetpåfyran sa...

Haha,skulle väl skriva det men det finns inte mycket mer att se... När man kommer in är stegen till höger, tvättställ till vänster, sen är det toaletten rakt fram! Kram Pia
kanske kommer det fler bilder in the future.

Loppisliv sa...

Vilken fin stege att ha handukar på. så fiffigt och snyggt...er toa är ju hur söt som helst...hellre liten och fin är stor och ful eller hur?? Kram Paula

Lilla Blanka sa...

Hej Pia!
Det ser jättemysigt ut i ert badrum! Spegeln (av ett gammalt fönster?) och detaljerna som stegen och pappershållaren..jättefint!!!
Kram
Mia

Bland liljor och tistlar sa...

fin fint lilla Pia ..tack för hjälpen med Amelie ..jag älskar dig såå....snart får du hämta fönsterkarmar

Making it lovely sa...

vilket fint badrum ni har förstår dock att det kan bli krisigt för så många..
Lustigt jag är precis på jakt efter en sådan handdukshängare, jag såg nämligen en kortare variant på ett hotell i Phuket för några veckor sedan de hade toalettrullarna på den, mannen min är i vietnamn nu o jag har sagt åt honom at hålla utkik efter en sådan!

Må gott

Morse Farm sa...

Vad fint det ser ut. Badrum är alltid svåra.... Vilken bra ide med stegen, den kanske man kan stjäla av dig...Har aldrig sett det på toa och tyckte det var himla fiffigt.
Ha det gott!
Kram Bodil.

MiaMaria sa...

Men det ser så mysigt ut då spelar det egentligen ingen roll att det är litet. Liten men naggande god sägs det ju......

Ha det så himla gott!
Miamaria

svartataket sa...

Vad fint det är!Nä det är inte alltid dom är med på ens ideér..haha