torsdag 3 april 2008

Mycket att göra...


Idag hinner jag inte med så mycket av bloggvärlden...Jag har njutit av solen, tvättat av trappan ute, torkat lite golv, lagt in en maskin tvätt, ska iväg på skolstyrelse, lämna grejer och hämta saker hos Anna....puh. Mannen fixar mat och upphängning av nästa maskin tvätt. Ibland får man bara inte tiden att räcka till. Jag har en sista strykning på mitt skrivbord, men jag hinner inte med det idag(skit också!) Jag ska lämna lite grejer hos mamma och pappa med kom jag på... Jag vill ju egentligen vara ute mer idag, måla och fixa men inser att det inte går!


Min goa vän Marikas(bland liljor och tistlar)dotter har praoat på mitt jobb denna veckan. Goare tös och duktigare får man nog leta efter när dom ska fylla 14!!

En ren fröjd att ha med henne på dagarna...vi kommer att sakna dig! Kram


Ha det så underbart mina "osynliga" vänner ute i bloggvärlden, jag hoppas få visa lite inredningsstuff nästa gång! Kram Pia

9 kommentarer:

Bland liljor och tistlar sa...

man blir stolt som mamma ..visst vet vi att amelie av någon konstig anledning varit otroligt ansvarsfull och noggran sen hon var 3..hon blev ju stora syrra när hon var 15 månader och fick en lill brorsa när hon var 6 år som tidigt visade adhd tendens ..och nu när hon är 14 så hjälper hon oss så som en extra mamma på gott och ont... olle som har diagnostiserat funktionshinder och går på medicin och har egen resurs på heltid ..är såå glad i sin Amelie ..ja du pia hon vill bli hjärt eller hjärn kirurg och har aldrig haft mindre än MVG på nåt tror jag ..så visst det blir hon kanske ..syns ikväll...kram marika

My Lovely Things sa...

hej vännen!!
ja känner igen det där med tid sominte räcker till..
det var roligt att ses...

kram anna

Mamma C sa...

Jag var tiden vägen. Det är för korta dygn helt enkelt.
Kram Mamma C

MormorRuthsAnn sa...

Va! Det finns alltså flera tjejer så där nära så att man nästan skulle kunna ta promenader allihopa!! Vi kan ha en pysselkväll eller kanske bara träffas och prata om allt eller inget...vore roligt eller hur?

Ja ibland hinner man inte alls med! Det är såå svårt att inte låta bli att känna att man missar med bloggen om man inte är där varje dag...

Ha det gott i vårsolen!
Ann

Vanilladreams and humblebees sa...

Du får bara inte känna att du mår dåligt för att du inte hinner blogga! Vem hinner det liksom... i början blir man ju alldeles manisk och umgås med bloggen mer än med familjen... :) som tur är lugnar det ju ner sig sen efter ett tag och man inser att det tar väldigt mycket tid. Jag har bestämt mig för att enbart blogga när jag verkligen har tid, tid och lust att sitta framför datorn.

Visst vill man hinna med att kolla på alla fina inlägg och svara på alla goa kommentarer men för mig är det stört omöjligt har jag upptäckt... :)

Tid är värdefullt helt klart...

Kramar och trevlig helg!
---<-@

Jenny

Making it lovely sa...

Oj du har haft mycket att göra i veckan, hihi.Man får lite extra energi när våren är i antågande.

Anonym sa...

Jag har ju tjuvkikat på ditt skrivbord, och det blir verkligen jättefint!

Tack för mysig fika-och pratstund igår!

/Kram Annelie

Morse Farm sa...

Ja men hej!
Vi måste ju göra nåt åt det här med dygnet....vi vill ju ha fler timmar. Jag skrev till tomten men det hjälpte ju inte.....hi hi

Trist att inte hinna, jag känner till det där...

Nu har vi fullt ös här med en liten tös som inte är merär tre tennisbollar lång och har sylvassa tänder.
Fullt ös medvetslös är jag nästan efter att ha varit uppe ett antal gånger i natt. Min make bara grinar och säger titta inte på mig det är din hund. Säger han som gick och köpte rosa koppel till henne, hi hi.
Matilda och valpen fann varandra direkt och hade jättekul och delade teethingring, Skojigt värre!
Ha en fortsatt trevlig helg.
Kram från Vermont.

Gårdsromantik sa...

Visst blir man inspirerad av solen och får massor gjort.
Här är det mulet ... behöver jag säga mer.

Kram Maud