onsdag 26 mars 2008

Mycket tankar, lite energi...


Jag kan bara inte låta bli att flytta om lite saker (och köpa nytt) Håller på att skruva i ett par fina krokar till i min kökshylla. Just nu är det inga barn hemma och då går luften ur liksom. Man tappar glöden på något vis. Har ni varit med om det? Jag vill hemskt gärna att tvätten ska hänga sig själv just nu... Kom precis på att jag skulle fixa en grej i tvättstugan...Ni får se det en annan dag. Nej jag får ta mig i kragen nu, städa klart, äta och ta en promenad med hunden. Hoppas jag hittar mitt skåp snart jag är på jakt efter för det börjar rycka i målarnerven.Kram Pia

11 kommentarer:

Sara sa...

Hejsan

Vet precis hur du känner, när mina barn kommer hem får jag värsta energin och hänger tvätt och städar. Innan gör man inte mycket....
Sara

ängeln i vitt sa...

Välkommen in i bloggens värld. Jag kommer just från Anna och hon tyckte att vi kunde kika in till dig. Och jag gör det så gärna. Det är ju hur kul som helst att hitta nya bloggare. Ska kika på dina inlägg nu men jag är snart tebax.

Ha det gott
Kram Carina

Mamma Millan sa...

Hellojsingen O välkommen till Bloggvärlden!!!!
Fin blogg du har o ser ju redan etablerad ut ju!!!
Underbart vitrin skåp du har!!!!!

Ha det gott..vi syns!!!!!!
Kram Mamma MIllan

Anonym sa...

Hejsan och varmt välkommen in i blogg världen....tipset kommer från Anna.
Väldigt fin blogg och hem du har, blir kul att få följa mer av dig och ditt hem.
Länkar dig om det går bra?

Kram Pernilla från Piteå

ekebo sa...

Hej, trevlig blogg! Har också nyligen startat en blogg, titta gärna in! Känner igen mig i det du skriver med att energin inte infinner sig när man vill!!

Ha det gott!
Malin

Pia..... sa...

Hej kikar in här via lantlif. ser att du är en ny bloggare...visst är det kul..har haft min nu över ett år..och den berikar mej varje dag...lär mej en massa nya saker och framförallt en masssa nya människor..dock inte träffat dom IRL..än men det kommer säkret tillfälle för det med:)..vilken gullig hund:)...Ha de så göttt..PIA

Millas hem sa...

Hejsan! Håller med dig! När man väl har lite tid att ändra och dona lite...vad gör man ?!...Jo, man sätter sig och fikar eller bläddrar i en tidning, istället för att sätta igång. Men det kanske är precis det man behöver just då! Kroppen kanske försöker att säga något.:)
Kul med en ny blogg!
Kram Camilla

Marie sa...

Hej!
Välkommen till bloggvärlden och tack för din kommentar hos mig! Din blogg ser jättefin ut, kommer gärna tillbaka!

Trevlig kväll!
Kram Marie

Maria sa...

Välkommen in i bloggvärlden,hoppas du ska trivas här!Så fin blogg du har skapat!=)Väldigt fin hylla med fina saker på..gillar den vackra tavlan du har på väggen!Ha en fin dag!

Kram Maria

Jeanette sa...

Vilken fin blogg du har! Välkommen till bloggvärlden! Kul men ack så beroendeframkallande. Vitrinskåpet väckte mitt ha begär.... Hit kommer jag tillbaks och läser mer igen!

Kram
Jeanette

Isas diary sa...

Vad fin blog du har Pia!
Kram Alicia