lördag 21 juni 2008

fortsatt trevlig helg!

Underbart med alla dessa blommor som finns i min trädgård just nu...vildvuxen malva, gräs(hmm) det bästa av allt: mina pioner! Visst ser det ut som en gräddbakelse?
Härlig helg önskar jag er alla! Vädret är ju inte det allra bästa men efter regn kommer sol! Kram till er alla som besöker min blogg, det är jättekul när ni tittar in!! / pia

Ser ni den "vackra" blåa skapelsen som står i trädgården?? fler som har dessa?haha för en estetisk person så är detta en mardröm! men men vi är visst fler i hushållet så det blåa skräpet får stå kvar... ha det bäst alla ni!

4 kommentarer:

My Lovely Things sa...

ja det blå skräpet..är härligt för alla som vill studsa..tyvär ej lika vackert...

Så fint du har de ti köket..så trivsamt så på dina hyllor..

Hoppas att ni hade en trivsam midsommarafton..

När drar ni till Danmark??

ha det ås gott..
kram anna

Ann-Catrin / finthemma sa...

ja du... såna där blå åbäken..inte är de vackra inte!
Men roligt är det ju för de små..och kanske för de stora med hihi!

Härligt du har det i köket.. mysigt det ser ut!
Visst är det underbart nu med alla blommor, man kan inte riktigt få nog!
ha en fortsatt fin helg
kram a-C

Peters Projekt sa...

Hallojsan Pia - vad kul att du tittade in!

Den där blåa prylen har vår Elliot just upptäckt hos några grannar. Han har blivit riktigt duktig på att studsa men jag tvekar kring att själv införskaffa en sådan. Dels ser jag alltför många igendammade studsmattor här och där, dels känns skaderisken alltför stor för en kille på 4½ (det kanske bara är jag som är lite mesig å Elliots vägnar?).

Å så Mimmi då - jisses vad vacker hon är! Arbetar just med ett gäng italienare och jag frågade lite allmänt om de har hund och katt. Jodå, hela gänget! En av dom visade bilder på sina tre Irländska Settrar och inte minst en hel bunt ljuvliga bilder på fyra valpar. Det är nästan otroligt vad Setter-valpar liknar Cocker-valpar. Det ser man även i vuxen ålder. Om man bortser från kroppen, så är de båda raserna väldigt lika :)

Ha en fin avslutning på helgen och en lika fin start på veckan!

Ciao! / Peter :P

Zassi sa...

Hahaha.. ja vi har oxå en blå ful i trädgården :)