måndag 4 augusti 2008

Västkusten....

Ja idag blir det lite bilder från semestern, vi var ju borta lääänge. Men va skönt det har varit, jag har stressat av fullständigt och även om jag började jobba idag så känns det jättebra! Hela familjen älskar husvagn, hav och alla sommarvänner man träffar igen varje sommar. Åhh va långt tills nästa år. Har ju iof grejer att göra tills nästa år...valpen Märta och alla målningsprojekt mm. Ska bli riktigt kul alltihop!

Loppisfynda måste man göra när man är på semester... visar bara ett av fynden idag.Ett som ni alla har haft länge men inte jag. Synd att träpressen on top saknas.
Vi har det mest färgglada förtältet på hela campingen! Synd att den limegröna färgen kom mer till sin rätt. Nästa år får vi nog ta ett annat tält i bruk. Svärfar gav oss ett som är ca 8 år gammalt. Fast vi har verkligen tyckt om detta tältet fast det är fulsnyggt och snart 30 år! Kolla in gardinerna... vi snackar retro. Ja jag vet usch o fy va fult det är med blåa möbler men de vita åkte på tippen precis innan och närvi nu hade dessa i garaget så käckt så fick det bli dom. Helt ok ändå när man har semester-men ALDRIG hemma mer än nödfall när det kommer gäster.

Mimmi gillar också att vara vid havet (men inte i det) hon är verkligen en perfekt husvagnshund. Enkel och lugn, älskad av alla.


Maken och minsta tösen provade på vattenskidor och gummiring, här är det dock våran vän Alexander som åker galant...Fortsatt trevlig vecka önskar jag er alla även om vädret nu är lite si sådär. / Pia

3 kommentarer:

Mamma C sa...

Det ser ut att varit en skön och mysig semester ni haft. Jag har 14 dagar kvar och nu vräker det ner utanför hos mig. Då kan man ju lika gärna sitta vid datorn.
Kram Mamma C

Amelie sa...

Mimmi är så söt! hon är typ den perfekta hunden man kan ha! jag hörde att ni skall få lilla Märta nu, fy vad kul! Henne måste jag få träffa!

Jag gillar din blogg, den är så mysig! Kram Ami

Lilla Blanka sa...

Hej Pia!

Härligt med en mandelkvarm! Jag gillar min små där de sitter på hyllkanten och ser fina ut :) Konstig smak man helt plötsligt har fått..alltså mandelkvarnar hade jag inte en tanke på för ett år sen..haha

Åh vad go hon är Mimmi, sååå vacker!

Kraaam
Mia