tisdag 2 september 2008

Avsked och fin present.

Lite ompiffning på kökshyllan är aldrig fel...Tänk vad det kan göra för humöret. Genast känns det som nytt(huset är det iaf)Ja nu när det är en valp mindre här hemma kan jag måla lite mer fönster och kommapå lite pyssel att göra.


Jag fick en fin present av min uppfödare som tack för att jag passat hennes valp i fem dagar. Två handdrejade keramikmuggar där det står Gotland dog show-BIG undertill. Hennes hane blev bäst i gruppen på lördagen. Bättre present kunde jag inte få än hennes pris!!

Ja nu har Klimpen åkt hem, vi kommer att sakna hans lugna goa sätt och allt bus som han och syrran har roat sig med. Många timmar har gått åt under dessa fem dagar till att bara studera valparnas beteende. Nu får Mimmi träda tillbaka in i rollen som lektant istället.


Härligt med inredning och hundar!! Det är mitt liv det.Ha det! Kram Pia

6 kommentarer:

Leva som jag sa...

Har en liten grej till dig hos mig.
kramkram Malin

Anonym sa...

Men Pia!! Int behöver du be om ursäkt för det inte!!! Jag hade faktiskt glömt att jag frågat det så...;)
Men det e så snyggt med den tygbiten där - hemma e bäst på tyger - köpre sällan nån annanstans!

Hon e fin din lilla Märta!

Kraam!

Leva som jag sa...

Vi bor i Tollered, som egentligen är närmre Alingsås än Göteborg, fast vi åker oftast dit när vi handlar
kramkram M

Betty sa...

Hundar o inredning är även mina största intressen . Den där lilla Märta ärtan skulle man ju lätt kunna äta upp.
Vad kul att du "fått" ditt dokument , det är så fint. Här hemma har jag satt upp det med självhäftande kuddar direkt på väggen. Skivan som du även kan limma upp det på med vanligt tapetklister är av tunn plywood o det är inte alls svårt.

Lycka till !
Kram Betty

Mamma C sa...

ja hundar är för goa små och stora varelser. Så rart med en fina prsenten som du fick
Kram mamma C

Viola sa...

Hej Pia, jisses så ljuvlig, vilken underbar valpis och så heter hon rara namnet Märta. Får inte glömma bort din blogg igen. Är det OK att jag länkar den? Måste ju bara följa Märtas liv, är ju själv hundägare och valpisar är ju livet! Brukar säga bättre än bäbisar och då är man nog inte riktigt klok tycker många. Dessutom har du ju så mysigt hemma så det blir en bra mix för mig, SOV GOTT, kram VIOLAN