lördag 6 september 2008

lite av varje

För någon månad sen tröttnade jag på mitt duschdraperi. först var det meningen att lakanet skulle hänga här medans det "riktiga" var i tvättmaskinen men sen slog det mig vilken bra idé detta var! Det är mycket snyggare, torkar snabbt, tar minimal plats när man föser tillbaka det och är tusen gånger snyggare än det frostiga, plastiga saken jag hade innan! Taket här inne väntar på att en täckande färg ska svepa över det så fort kvinnan i huset orkar med dessa frustrerande nackövningar som takmålning innebär. Med psoriasisartrit i alla leder kan det dröja...ingen skuld på mannen i huset, bara hustrun som vill förändra och förnya mest hela tiden, haha.(jag håller faktiskt på att måla fönstren just nu:) Tänk vad lite vit färg fräschar upp...man tror att det är så vitt innan, men ack vad man bedrar sig, snarare vittgrått och dassigt men nu är det fint!


Jag blev så oerhört glad för jag fick min allra första utmärkelse den fick jag av: Viola Jag tänkte först ge dem till några nya bekantskaper jag med fast jag vill ändå ge dem till några jag tyckt väldigt mycket om länge:Peters projekt, Lilla Blanka, Mamma C, Fint hemma.


Jag vill tacka er för den glädje och inspiration ni ger mig och för era alltid så vänliga och uppmuntrande ord till mig! Kram!

Mimmi och Märta blir alltmer sammansvetsade och jag har märkt att Mimmi verkligen har levt upp sen det lilla buset kom hit. Mycket roligt att studera dom tillsammans. Känner mig så lycklig och glad och fattar knappt att jag har två hundar!
Skulle va roligt(eller inte) att veta vad i himmelens namn det är som luktar så spännande...
Ja det blev ett ganska långt inlägg idag, önskar er alla en trevlig helg, här regnar det och är allmänt tråkigt väder. Som gjort för städ och pyssel!


Kram kram från Pian

5 kommentarer:

Mamma C sa...

Tack snälla för guldkortet. Ja, här regnar det idag med. Vi ska ha matgäster så det gör väl inte så mycket. Vi är hundvakt åt mellantjejans lilla Jackrussel i helgen. Så ut i regnet blir det väl ett par gånger för en i allafall. Min brorsa har det samma som du i lederna. Så förstår att du har ett h..vete ibland.
Ha en bra lördag
Kram Mamma C

PisanTösen sa...

Det är så fint med ditt nya duschdraperi! Skulle dock inte funka så bra här hemma, eftersom ingenting vill torka!

Vad fina hundarna är tillsammans, det är verkligen två guldklimpar ni har!

Viola sa...

Hej Pia, vad härligt att glädja någon och det är alltid speciellt med den först utmärkelsen man får, och vad jag är glad som fick vara den första! Vad fint med lakanet, ser ju så romantiskt och vackert ut. Ljuvliga bilder på vovarna. Har haft två labbar samtidigt men nu finns bara Otto kvar. SKaffade Otto när Laban var 10 år och lite gammal och gaggig. Kan lova att han blev ung på nytt och dom hade en sådan glädje utav varandra. Man fick många glada skratt med alla upptåg och bus dom sysselsatte sig med. Får nu några tårar när jag skriver detta. Han levde faktiskt tills han var 14 år och detta är ju ovanlig ålder för en labbe och detta var nog Ottos förtjänst. Njut av dom där två godingarna, kram VIOLAN, oj det blev visst långt idag!

Leva som jag sa...

Så gulligt med det nya duschdraperiet
supersött!!
Krasmkram Malin

Ann-Catrin / finthemma sa...

Tack gulliga du för guldkortet.. det tar jag till mitt hjärta på en gång!!

men så vackert det blev med lakanet.. helt ljuvligt alltså.. vilket tips!!

Dina vovvar... ohh de är väl för söta.. härligt att de börjar bli riktiga kompisar!!

Stor kram A-C