tisdag 9 september 2008

Förvaring

Kunde bara inte låta bli att beställa lite fina burkar från Panduro. Jag älskar Tilda serien, mjuka fina färger med lantlig touch. Jättefint med dessa färger till allt det vita... Jag beställde lite smått o gott därifrån, man känner liksom för att pyssla nu när hösten kommit.


I denna korgen kastas allt upp som ingen plockat upp efter sig...JAG är trött på att plocka efter andra och tycker inte att detta systemet med korgar för mössor, vantar mm är särskilt svårt eller ansträngande att sköta. Känner ni igen er i plockdilemmat?
Jag kanske är för nitisk ibland med att det ska vara ordning men jag mår bäst av det.


Denna typ av krokar är nog faktiskt mina absoluta favoriter. När vi köpte vårt hus som är byggt 1934, fanns det jättemånga hängare av detta slaget.
I hallen bakom dörren som leder ner till källaren finns vår förvaring av diverse skor och kläder. Där kan det lätt bli ett kaos utan dess like. Jag har försökt skapa ordning med mer korgar och även en stor gammal sockerlåda som vi har scarfes och halsdukar i.


Ja igår började jag ju att jobba igen efter valpsemestern. Det är så kul att jobba och träffa alla människor igen.
Jag och min arbetskamrat var ju på valpkurs igår. Det var så kul att se de andra hundarna. Min kompis Wheaten, en nakenhund,papillon, dansksvensk gårdshund,gråhund och 3 st hundar med diverse blandningar. Roligt och nyttigt för både hundar och människor! Ser framemot nästa vecka.
Ja det var det jag hade att bjuda på idag, får nog slå av lite på takten, snart har jag inga inlägg kvar att kunna skriva och visa...haha


Ha det gott alla !!! KRAM KRAM KRAM KRAM KRAM!!

Kram Pia

6 kommentarer:

Amelie sa...

Det där med korgarna låter hemskt likt hur det är hemma hos oss! KRAM KRAM lilla Pia.. :)

PisanTösen sa...

Jättefina burkar! Jag önskar jag hade samma inspiration och ork som du... Hos oss är det mera sådär att jag ser något som skulle vara fint här hemma, jag kanske till och med köper det, men sen blir det aldrig som jag hade tänkt mig i alla fall...

Kul att det gick bra på kursen!

Viola sa...

HÄR ÄR EN TILL SOM HAR KORGAR LITE HÄR OCH DÄR, VAD KUL MED VALPKURSEN, VADÅ INGA INLÄGG DU HAR JU VÄRLDENS FOTO-OBJEKT, DEN DÄR LILLE SÖTA BRUNA SAKEN, HA EN BRA KVÄLL, KRAMIS VIOLAN

PisanTösen sa...

Tack för orden, de värmde verkligen! Kan bara säga detsamma, du är den finaste, love u 2!

Evelina sa...

Oj oj...jo du, här är en till som är trött på allt plock. Har också korgar och lådor överallt för att försöka skapa lite ordning i kaoset. Vad fint du har det hemma!
Kram!

Anonym sa...

jisses vilken sötis din lilla märta är! och vilken fin och trevlig blogg - hit kommer jag gärna tillbaka!