måndag 8 september 2008

Ny vecka-igen

Den lilla maran bara växer och växer... som ni ser på hennes blick har hon järnkoll på allt! Idag ska vi hälsa på alla kompisarna på valpkursen. Det blir nog inte någon direkt träning för den lilla damen (hon är ju bara 10 v) men socialisering är aldrig fel, och detta blir ju lite lagom av den varan. Kul för mig att träffa andra hundtokiga med. Jag ska åka med min arbetskamrat och hennes valp Stina.
Måste berätta en rolig sak... I lördags kom min mamma upp och vi åkte in till centrum för att hon skulle fynda något till dopet och min lilla tös skulle ta ett hål till i örat. När vi sen var klara, hade köpt fikabröd o så sa mamma: Jag har funderat i flera år på att ta ett hål till, ska vi göra det? JA det gör vi sa jag!


Sagt och gjort vi gick dit och såhär blev resultatet! Jag har inte skrattat så tokigt på länge som vi gjorde när vi gick ut därifrån. Jag sa till mamma att från dig har jag fått alla infall och av pappa att allt ska gå så fort och för det mesta med en släng av hafs! Visst är det kul att se så tydligt vad man får allt ifrån...Jag älskar mina föräldrar!!

I fredags var jag och min underbara arbetskamrat och vän och handlade lite. Det var faktiskt S som såg den och sa: är inte detta din stil och skulle passa hemma hos dig? Jo det är det verkligen sa jag o köpte den. Tänk att en liten plåtbit med rosor och piff kan glädja en så...


Ja ni besökare på min blogg, jag är så glad att ni tittade in!! Välkomna tillbaka och hoppas ni har haft en fin start på eran vecka.

Jag har ju haft semester(vav)=Vård Av Valp! Men det så kul att börja jobba igen. Skönt att trivas på sitt jobb och med chefer och arbetskamrater. Denna helgen blir det kick off!Jättekul!Kram Pia

6 kommentarer:

PisanTösen sa...

Ja, ni är roliga, du och din mamma! :-) Såklart vi gärna kommer fler gånger och passar, säg gärna till!

Förresten - hade du den krukan igår också? Jag tittade faktiskt på den extra igår och funderade på om det var nåt annorlunda, men så kom jag inte på vad... Tänkte mer att det trädet har du ju haft länge nu... :-D Ja, där ser man, alla kan ju inte vara så hemma på detaljer som du!

Ha en skön vecka du också, och lycka till på valpkursen, eller med socialiserandet i alla fall.

Hem och Lycka sa...

Å så söt vovve! Krukan var jättefin och olivträdet också. Skoj med ett extrahål i örat! kram

Johanna sa...

Men GUD så söt! Jag tror jag avlider. Så otroligt vacker liten dam. Fin blogg du har förresten.

Ha det fint! Johanna

Viola sa...

NÄ DU PIA, NU BLIR DET ATT LÄNKA DIN BLOGG, MÅSTE JU FÖLJA EN HÄR LILLA DAMENS FRAMFART I LIVET, HON ÄR JU FÖR RAR, VILKA ÖGON JAG BARA SMÄLTER. KRAM VIOLAN

Mamma C sa...

Olivträdet passade perfekt i krukan. Kul när man förverkligar något man viljat göra så länge. Jag är nog lite lika dan. Jag tatuerade mig på senare år. Något som jag viljat gjort sedan jag var 20.
Kram Mamma C

Lilla Blanka sa...

Hej goa Pia!

Tack du är snäll, hoppas vi kan ses nån dag, jag bor ju också nära Göteborg :)

Jag blir alltid lika sugen på att skaffa en valp när jag ser din lilla gullis..hon är ju underbar!

Kraaaam
Mia