torsdag 23 oktober 2008

Hurra!!

Ja såhär ser det ut just nu i yngsta dotterns rum. Hon är inte allt för glad för hon vill att det ska bli färdigt nu! Glädjen i detta inlägg består i att jag fick min vilja igenom(som vanligt:) att bara kika lite hur det såg ut under skivan...voila! där var det lilla söta fönstret!! Därav rubriken.

Vi får se om när och hur vi fixar fönstret på utsidan men det blir iaf ordninggjort nu på insidan. Här inne kommer det att vara liggande råspont på dessa två väggarna som ni ser på bilden. Det kommer att bli superfint!! Sedan ska lilla Frida Fransina få en ny säng, äntligen.

Denna underbara handsmidda kammarljusstake har både jag och mina bröder fått varsin av vår mamma för många år sedan. Jättefin är den och den kommer alltid fram såhär på höstkanten. Jag tror mamma köpte den på Tjolöholms slott, under deras julmarknad. Det är faktiskt snart dax för den och jag och mamma har det som tradition att gå dit ihop och mysa med kaffe och lussebulle vid den öppna brasan. Jag rekomenderar deras julmarknad!!Evigt prat om jul hit o dit men det är ju så trivsamt. Dessutom har jag kikat i drömhem och trädgård idag och då blir man alltid så inspirerad, så nu vet jag hur min adventsljusstake ska se ut i år!...Den tidningen tillsammans med Lantliv (of course) är mina favvisar i tidningsvärlden.


Det var inte meningen att inlägget skulle handla om jul...fast ibland blir det inte som man tänkt från början;)

Ha det fint och tack alla ni som kikar in här och speciellt till er som lämnat så söta, värmande kommentarer! Jag blir verkligen uppmuntrad av det och det känns redan så mycket lättare.
Kram Pia

5 kommentarer:

Tojjan... sa...

Ibland blir jag så rörd av dina bloggisar. Som idag, julmarknad på slottet, dina två bröder (varav en är mitt allt), mamma U (som är världens bästa svärmor), "Frajdäj" som är ett så sött frö och mera jul. Underbara Pia vad du är trivsam!

Ljustaken finns ju i ett ex även i vårt hem och ska allt få komma ut i mitt nystajlade kitchen! Jo´rå, nu e hon allt igång...typ...liiiite =)

I övrigt är hon allti-i-allo hos sin mor just nu som ligger med bruten axel och lite till.

Kram!!

Mamma C sa...

Så fint det kommer att bli i dotterns rum.
Kram mamma C

Evelina sa...

MEEEN!!! Hur kan man spika för ett sånt gulligulligt litet fönster? TUR att du hittade det igen :-)
KRAM E

Anonym sa...

Pia .lilla marika här som knappt orkar ens titta på bloggar utan att gråta för allt ni gör som jag inte kan ...Olle har inte varit i skolan på 3 v ...otroligt akut just nu m honom ..vi bodde på barnpsyk härom natten ...stötta mig ...jag vill kramas ...marika

Inspiration i vitt sa...

Vilket underbart litet rum din flicka har Pia, det lilla fönstret är ju bara så lovely.
Ljusstaken passar fint nu i dessa mörka tider.
Kram på dig/Ingela.