tisdag 6 januari 2009

My dog - vilken frost


Märta 6½ mån

I lördags var ju vi på My dog och det var jättetrevligt men också jobbigt med allt sorl som blir när så många tusen samlas. Märta fick jättefin kritik men domaren för dagen ville ha tunna hundar- det är inte Märta, dessutom är hon mer än färdig för sin ålder kroppsligt. Mamma och jag gick förbi ett ställe där man fick fota sin hund gratis! Kortet ni ser här på Märta har jag fotat om med min kamera men det är verkligen fint!! Hon var inte det lättaste att fota men hon charmade fotografen vill jag lova!! Hon är en härlig hund med mycket personlighet, ska verkligen bli ett roligt år i utställningsringen och även på spårkursen till våren!
Frost i trädgården, visst är det vackert?
Idag var hela familjen uppe vid sjön och åkte skridskor...vilket underbart väder vi har haft, det blir stor skillnad inne när man har två hundar:) I söndags var jag rejält sjuk och kunde inte annat än ligga till sängs hela dagen, därför var det verkligen skönt att ge sig ut en längre stund idag. Jag hoppas jag kan börja måla i mitt vardagsrum igen snart, skulle va skönt att få det färdigt innan alla andra projekt tar vid eller dyker upp:)
Bara granen står så grön och grann i stugan men det blir bara ett par dagar till efter makens önskemål, sen åker den ut!
Jag önskar er en underbar start på veckan!!!Kram Pia

8 kommentarer:

Mamma C sa...

Vilken sötis hon är. Ja, inte lätt med domarna som dömmer ibland. Vi har inte riktig gran, men här är det gubben oxå som vill att granen ska stå kvar.
Kram Mamma C

Viola sa...

Har funderat på er och hur det gick för Märta, att ställa ut det är som att spela på lotteri, beror ju helt och hållet på vilka domare det är.....jag vet ...men hon är ju för underbar, vilket foto! Här har jag vänt upp och ned på hel stora rummet idag, är vitprickig hela jag, kram och ge henne en puss

Annelie sa...

Vilken mästerfotograf du är, Pia!

Här står granen också kvar än så länge, fast jag tror att det är mer mina önskemål än Fredriks. :-D Så länge inte katterna har massa barr på ryggen för att granen barrar så, så får den stå, hela vägen till 20:e dag knut!

Ann-Catrin sa...

Ohh man blir ju alldeles kär alltså.. bilden på Märta är ljuvlig!!

ja så där är det med domare..

Underbara frostbilder med...njuter i fulla drag av dom!!


Du en fråga.. vilket typsnitt har du här på bloggen??


Kramar
Ann-catrin

Betty sa...

Javisst är det härligt nu . Har varit ute på långpromenader på isen två dar i rad nu o man vill knappt gå in. Så härligt att se hundarna sova på rygg på kvällarna sedan.
Skit i vad domarna säger du har ju världens finaste I.S. eller hur ?
Kram Betty !

johanna sa...

Tycker det är såå skoj att följa dej på bloggen! Vi har oxå varit ute och åkt skridskor, det är så mysigt och roligt! Saknar er massor!
kram

Tojjan... sa...

Aloa! Mimmi är rolig. Och fin. Pratade med "farfar" Martin igår och berättade det jag visste om utställningen. Han hade iofs pratat med Nina redan så mina news var old news.

Sitter inne och kurar. Ser hur en son sover bort dagen, och hur en annan bråkar med axelbandet på en väska. Du får gissa vem av de två som gör vad.

Vår gran har åkt ut. Tomtar upp på vind och stakar bort. Hemmet är nu julfritt och det känns gött.

Pöss!! //V, L o lill-Å

Fyra årstider ♥ My Lovely Four Seasons sa...

Gullig hund såg väldigt snäll ut på bilden.
Kram Lotta