måndag 1 februari 2010

Keramikskål

Hittade en sådan härlig bild på min älskade keramikskål, kände mig nödgad att visa den i repris...Kul att gå igenom gamla bilder ibland och jag skakar även på huvudet över många föskräckliga bilder. Dessutom är jag glad över att jag utvecklas inom inredning...Skäms riktigt hur jag har haft det. Fast då tyckte jag det var sååå fint:( puh *ler*


Kram Pia

6 kommentarer:

Vita verandan sa...

Hej!
ja man kan bli "mörkrädd" när man ser hur man har haft de genom åren. Men man kan nog inte tänka så för då hade kanske alla hade så, eller hur, men visst är det rätt skoj att titta på gamla kort.
Kram Anna
Ps keramikskålen var jättefin.

Ljuva Drömmar sa...

Visst kan man undra hur man kunde ha det så som man hade det och vi kommer nog tänka likadant om några år om hur vi har det idag... Det vore ju inte så kul om ingenting skulle ändras, dessutom skulle alla bloggar bli tråkiga om ingen visade nåt nytt ;).

Skålen är jättefin. Jag börjar en keramik-kurs på torsdag så det är bra med lite inspiration.

Kram Maria!

Annas skattkammare sa...

Ja visst är det så, man undrar hur man kunde med att visa vissa av dem.. men det är väl tur att man utvecklats till det bättre.. =)
Kram /Anna

Millas hem sa...

Jamen så är det ju för oss alla! Det är ju det som gör det till en spännande resa tycker jag!

Din skål är jättefin!

Kram Camilla

Tess på Tilda och Mamma sa...

Åh så underbar keramikskål älskar själv keramik, fick in till gårdsbutiken ljuskoppar från en keramiker i stockholm med ord på dom är bara underbara.
Kram THeres

Lilla huset på prärien sa...

Hej Pia!

Vilken fin skål. Själv skulle jag iväg på keramikkurs, första gången för våren igår. Men så bidde det inte minsann. Istället satt jag insnöad här hemma. Hoppas det blir bättre till nästa vecka.

Kram Jenny