torsdag 4 februari 2010

Par i dörrar

Nu står dom här i mitt vardagsrum och bara väntar på att glasverandan ska byggas...Men det dröjer ju ett tag för vi har ju som bekant "lite" snö ;) men det känns så oerhört roligt och spännande att det verkligen ska bli av*lycka* letar inspiration lite här och där och framför allt efter american porch stuk. Det kommer att bli så bra och mysigt med altantak i anslutning till verandan, för dagar och kvällar när det kanske duggar och känns rått ute kan jag ändå slippa gå in utan få njuta lite extra av utesäsongen. Ni som redan har altantak kan nog förstå vad jag går miste om;);)

Tar det allmänt lugnt här hemma i väntan på byggstart, kommer att bli mycket att måla för min del men det gillar ju jag. Är också glad för våran äldsta tös har tagits ut för talangträning i fotbollen, hon bara älskar sport, och har även satt sig för att inte missa en enda idrottslektion i skolan heller.
Må så gott alla vänner!!

Kram Pia

16 kommentarer:

Vita verandan sa...

Hej!
Tack för kommentaren för strumporna, jag gillar verkligen dem. Jag är inte heller bra på att sticka, borde gå en kurs hos mamsen! Superfina dörrar, det blir säkert jättefint, det är så mysigt att sitta på verandan när det regnar en varm sommardag...
Kram Anna

Lilla Blanka sa...

Hej goa Pia!

Åh vilka underbara dörrar du har fått tag på!!! Ser framför mig hur otroligt fint det kommer bli med verandan och dessa fina dörrar..!

Kram vännen,
Mia

Annas skattkammare sa...

Hej! Tack för din gulliga kommentar! Visst vore det bra med en annan handledare, men det känns så onödigt när det bara är tre veckor.. man får härda ut.. fast egentligen har du ju rätt- det ska vara en positiv upplevelse med praktik. Så skoj med veranda-planer! Jag har skissat upp vår i huvudet- den måste bli byggd snart för vår entre är så ful.. =)
Kram /Anna

LantlivsAnette sa...

Åhhhh vilka ljuvliga pardörrar, såna vill jag också ha !!!
Kraaam Anette

Tulipa sa...

Vilket roligt projekt! Det kommer att bli sååå fint!
Vackra vackra dörrar!

Trevlig helg!

Kram mariette

Millygarden sa...

Åh så fian dörrar dom kmommer bli toppen på er glasveranda!

kram Marina

Viveka i Bläckhornet sa...

Men åh så roligt att få påböjra bygget.
Jag drömmer om en inbyggd altan här hemma. Men det är andra saker som står först på listan.

Önskar dig en fin helg

Kram Viveka

Made in Persbo...Carina sa...

Hej Pia!

Åh, vilka fina dörrar du fått tag i! Underbara! Spännande med verandaprojektet.

Kram, Carina

Millas hem sa...

Hej Pia!

Kan se det framför mig hur fint det kommer att bli!
Kanske tar en vända bort och tittar när den är klar! =)

Kramis

VITA NYANSER sa...

Vad härligt med glasveranda!!! Sååå fiiina dörrar!!!

Kram L-L

gamla skolan sa...

Liknar våra gamla pardörrar , som också står och väntar på att sättas in på verandan ! Lycka till med era , tror att dom kommer dit , innan våra. Allting här , tar sån tid !!!! Kramar Susanne / den gamla skolan ♥

Interiörboden sa...

Hej!

Åhh, så fina dörrar, de är ju bara sååå fina när de står så där också :)

Ha en fortsatt bra vecka!!
Kram Sandra/Interiörboden

Peters Projekt sa...

Hallojsan Pia!
Såg din fråga om tillverkning av karm. Har själv inte funnit nå't bra på nätet så jag snickrade ihop en dörrkarm efter eget huvud. Jag blev väldigt nöjd (och stolt ;)

Har tagit bilder och skall sätta ihop en beskrivning. I väntan på denna kan jag sända dig ett par bilder via mail - just for you. Är bortrest just nu så jag ber att få återkomma . . .

Jag har använt handöverfräs, fogsvans, morakniv och stämjärn. Det blir en del spännande skarvar, som kräver lite precision.

Vi hörs, ha det bra!

Kram / Peter

Loppisliv sa...

Ohhh så fina pardörrar du fått tag på. Men du...en altan med tak över...vilken dröm, vi har en öppen altan och det är ett himla springande om somrarna med dynorna, visst det har sin charm det också men skulle ändå vilja ha tak just för att kunna sitta där ute fast det duggar lite...Trevlig helg på dig. Kram Paula

Bakom Masten sa...

Hej Pia "lilla"

Vill bara önska hela familjen i hus #4. Inklusive dom två mörkröda

En skön ALLA HJÄRTANS DAG.

Må gott
H. Chrille

STENLYCKA sa...

Tittar bara in och önskar dig en underbar Alla Hjärtans Dag!
Kram från Stenlycka