måndag 31 maj 2010

En doft av syrén i härlig sommartid


Visst är det en underbar tid just nu! Sitta ute vid doftande syrén med en kopp kaffe och bara vara i solen... Denna årstiden försöker jag alltid att ha blommor inne från trädgården eller vägkanten. Finns inget finare än vilda blommor tycker jag och min favorit är blåklockan. Hade jag gift mig på sommaren så hade jag velat ha en stor bukett med just vilda blommor. Men för snart 16 år sedan var det höst vid giftetiden:)
Jag har inte haft varken tid eller ork till bloggen och inte lust heller för den delen den sista tiden. Mycket ska bli färdigt och äntligen kommer grävaren. Känner mig riktigt pirrig :) Kan knappt fatta att nu startar det.

Vill önska alla gott och njut av ljusa kvällar, fast än så länge blir det med varm tröja och kanske en filt men vad gör det!!
Kram Pia

5 kommentarer:

Anonym sa...

ååå vad jag är glad för din skull...själv kämpar jag men det är ändå lite pirr i mig mää ... kram Marika

Vintage House sa...

Åh vilka härliga bilder...
syren är verkligen underbara..
ha en ljuvlig kväll
kram
sandra

Vita verandan sa...

Vi njuter av fina bilder när du väl gör ett inlägg. Har dig på blogglistan så jag missar dig inte.
Håller med dig om vilda blommor. På min fasters begravning så hade de bara vilda blommor på kistan, sorgligt men så fint.
Ha en fin vecka!
Kram Anna

Annas skattkammare sa...

Visst är det en ljuvlig tid nu.. njuter!!
Ha en skön kväll!
Kram /Anna

Loppisliv sa...

Denna tiden är så vacker när det blommar utomhus och man kan plocka in små buketter mest hela tiden, underbart!! Syren är så vackert!! Ha det gott Pia. PS; blev det ingen hundutställning eller ni hann inte och hade bråttom hem, för jag hörde aldrig av dig? För visst var det i maj om jag inte minns fel? Kram kram Paula