onsdag 9 juni 2010

fiskelycka
Inläggen duggar inte tätt just nu. Här hemma har ju bygget satt igång och tid och ork för annat är svårt att få till. Jag saknar tiden med bloggen och att hälsa på er andra och lämna lite avtryck här och där, det skall erkännas, men jag kommer igen när mer tid finnes. När vi rev garaget (läs min man) så hittade jag lite gamla fiskedrag. Kom på att det skulle vara fint att hänga upp säsongens blommor i krokarna. Just detta draget har en svag pastellblågrön färg och vann såklart mitt hjärta.

Jag samlar på ideér nu för fullt för glasverandan och har ni något tips så hör gärna av er. Vi bygger ju både carport, glasveranda och liten öppen veranda.


Stor kram Pia

6 kommentarer:

Vita verandan sa...

Du är så välkommen när du hinner. Ska bli kul när du visar lite från era alla byggen.
Har en liten utlottning om du vill vara med!
Kram Anna

Vintage House sa...

Hej,
Förstår helt att du inte hinner.
Kolla in till mig så får du se min glasveranda har ett inlägg från förra fredagen och ett kommer på fredag.
härlig krok:)
kram
sandra

http://mysbella.blogg.se/ sa...

Vad fiffig du är! :) Ja det är inte alltid man hinner med allt..men det är alltid intressant när gör ngt nytt inlägg, bättre sent än aldrig..:) Ha det fint! Kraam Izabell

Bakom Masten sa...

Hej vännen Pia "lilla"

Tänk på att du inte överarbetar din nya veranda. Ha mycket Space och inga onödiga möbler typ skåp och sånt. Absolut ingen grill en inredares mardröm. Den och Örjan kan stå utanför och fixa till köttet till dom fem flickorna i hus #4

Oj det det blev visst lite vad du inte skall ha.

Men enkelheten gör ju att det inte blir en massa grejer att se på så ni känner en massa måsten att göra det och det när ni sitter och myser på verandan. Den skall ju vara en relaxplats.

Tänk också på att ni skall tända mycket värmeljus i glasklara ljushållare. Det fungerar även en riktig solig kväll.Så blir ju verandan lite levande också.

Jordgubbar i ampel kan ju också var trevligt inslag nu till dessa sommartider.Avslutningsvisen en sak till om ni känner er trötta efter en dags jobb och inte känner för att köra igång kaffebryggaren. Så finns det kaffe "Bakom masten" . Ni är alltid välkomna.

Må väl hela gänget i hus #4

Ha dä gött
#555 chrille

Hannis sa...

Jamen så blir det ju i bland.
Fullt upp!
Vilka ljuvliga bilder, sommar smekning kändes det som.

Må så gott/
kram Hannis

Annas skattkammare sa...

Så roligt att bygga och fixa! Ska bli skoj att få se sen. Förstår precis att du inte hinner med bloggen, men lugn.. vi finns kvar! =) Ha det nu så gott!
Kram /Anna