måndag 27 september 2010

val av utebelysning

Japp, val av belysning blir stallampa. Det har egentligen aldrig varit tal om någon annan men det känns skönt att det är fixat. Letar med "ljus och lykta" *ler*efter små modeller av denna sort som är raka i modellen och som skulle fungera alldeles utmärkt att ha i taket i carporten. Såg sådana på Liseberg när jag väntade i kön för att åka Balder( hujedamig va fort den gick och vilka krafter!) Iaf så fanns det en stallampemodell där som hängde rakt ner ifrån taket och OM ni vet var jag kan få tag på sådana så vore jag tacksam om ni meddelade mig...

Just nu så står det lite stilla i glasverandebygget men jag har färdigmålat klart alla fönster och foder en 3:e gång. Örjan grundar inne i carporten. Färdigmålning av vissa delar av både veranda och carport får bli till våren.
Jag hoppas min storebror tittar till mig någon dag denna veckan. Imorgon ska jag åka ner till honom och få våran bil fixad, den har låtit hemskt lääääänge nu men vi har inte haft tid och ork fast alla delar varit köpta för länge sedan. Fast vi har en ny bil så ska det visst gå sönder en massa rör och annat iaf. Tråkiga pengar är det att lägga hur som helst.

Skickar den största av pussar och kramar till mina föräldrar! Till pappa för att du ska fixa detta och till mamma för att du orkar stå när stormen river.
Kram Pia

3 kommentarer:

Annas skattkammare sa...

Hej! Så fin lampa, den blir ju perfekt som utebelysning, skulle kunna tänka mig något liknande. Hoppas du hittar modellen du söker till carporten också.
Kram /Anna

Inspiration i vitt sa...

tänk att det ska vara så svårt att hitta snygga utebelysningar. Lampan du visar är i alla fall super snyggg. Kram på dig/Ingela.

pysseltanten sa...

Har en likadan lampa på vår carport...=)) Visst e den snygg?!
Däremot har jag ingen aaning om var du kan hitta den i hängande modell...
Kraaamizar Git