tisdag 12 oktober 2010

förvaring


Är det något jag inte gillar så är det när fjärrkontroller ligger och skräpar... Det är helt OK om dom syns när man använder dom av förståeliga skäl men sedan ska dom bort! En av mina julklappar från i fjol var denna söta lilla väska som jag fick av min svägerska. Den är gjord av afrikanska kvinnor och är rättvisemärkt. Jättefin är den och man ser verkligen vilket jobb dom har lagt ner. Den är perfekt att ha kontrollerna i. Var har ni era någonstans?
Kram Pia

5 kommentarer:

STENLYCKA sa...

Vilken trevlig ide att ha dem i en så vacker väska. Vi har våra fjärrkontroller i en låda som ser ut som en gammal bok, som jag har visat i ett inlägg på min blogg för länge sedan.
Men väskan var himla fräck!
Kram Raina

Vintage House sa...

Hej
en härlig idé
JA våra fjärrkontroller är lite överallt, men tanken är att ett litet arkivskåp ska upp och då ska de få vara där..
kram
sandra

Annas skattkammare sa...

Jättefin väska att ha kontrollerna i! Våra ligger för de mesta framme men jag skulle gärna ha något annat alternativ, tack för tipset!
Kram /Anna

Skogslyckan sa...

Jag har precis som Raina mina i en ask som ser ut som en gammal sliten bok.
Kram Pia

Anonym sa...

Hej! Jag envisas med att lägga ner kontrollerna på hyllan under v-rums bordet eller på sidobordets hyllplan. Och varje gång så ropar barnen OCH gubben i panik, och undrar vart de har tagit vägen!! Härom kvällen gick jag en runda och plockade bort grejor, vattnade blommor och fyllde på nya ljus i alla lyktor och ljusstakar i v-rummet. Resten av familjen hade stängt av TV:n och gått och lagt sig. När jag kommer in i rummet ser jag direkt att det för en gångs skull inte ligger några kontroller framme. Friiid! De har äntligen lärt sig var kontrollerna ska vara, tänker jag. En kort stund iallafall! För på bordet, på den stora svarta gamla plåtbrickan där jag samlat ihop blomma, ljusstakar och en knippe ljuslyktor i fattigmanssilver....står alla 3(???) kontrollerna prydligt nedstoppade i varsin ljuslykta!!! =) Din väska var jättefin! Bra tips! MVH Nellie