måndag 2 februari 2009

hallen uppe


I våran lilla hall på andra våningen har det varit en riktig pesthörna. Jag har börjat måla väggarna och försöker skapa mig en bild av hur jag vill ha det. Just nu känns det ganska tomt och livlöst även om jag har en fin möbel med gammal spegel och en fåtölj... Jag har inte piffat inför detta inlägg så kanske känner jag ännu mer att det är "naket". Jag är på väldigt god väg iaf här uppe och tror att när alla väggar får vit färg på sig så blir känslan en helt annan. Just nu blir det som sagt ganska rörigt.
Idag har jag penslat kvistlack 2 ggr i dotterns rum och vitmålat råsponten, vilken skillnad det gör! Hoppas att hennes rum blir färdigt i det närmaste. Mer blir det inte idag men jag kommer strax tillbaka med ett nytt inlägg. Tack för besöken inne hos mig och alla snälla kommentarer, dom gör mig sååå glad!!
Kram kram Pia


11 kommentarer:

My Lovely Things sa...

va spännade med doterns rum..
ser framemot att få se det..
kram anna

Fröken Skicklig sa...

Kära Pia, efter jag redan gillar ordet panelhöna har jag nu lärt mig ett nytt svenskt ord - pesthörna! Tack för det!
Och jag ser fram emot att läsa mer hur det går vidare (med hallen menade jag, inte hur det går vidare med nya ord som pesthörna :-)

Kram, Juliane

mitt skärgårdsliv sa...

Här tror jag inte jag kikat in tidigare.... Så mysig blogg. Vad fin skatt du hittat :) gillar även själv gamla skatter!! Ska kika runt lite!

Mamma C sa...

Ska bli kul att se dotterns rum och hur hallen blir.
Kram mamma C

Viola sa...

Hej Pia, du verkar verkligen vara på god väg med hallen, härligt vackert vitt och ett så fint fönster, komma att följa förvandlingen, så spännande , ha en bra vecka, kram

Fyra årstider ♥ My Lovely Four Seasons sa...

Du har en söt blogg och ett vackert hem.
Kram Lotta

Anonym sa...

Pia,
Thank you for coming for a visit. While I cannot understand your language I love looking at the pictures. I especially love all of your accessories.

What sweet dogs, Marta and Mimi. My dog Josie (a retriever/labrador) passed away in July. She was 12 years old. How I miss her. I see you have two children too. Very sweet looking children.
I love to decorate and I will make sure you are entered into my drawing for the box. I hope you win!! Good luck and please stop by again and I'll do the same.

Regards,
Kris

Hannis sa...

Faskine vad fint!
Älskar rena linjer och avskalde ytor som på bilden!!!

Vilket tempo,målar och står i!
Ska bli kul att se en glimt sen från dotras rum.

Kram Hannis

Hjortgården sa...

Visst blir det fint med vitt - så snyggt med fönstret också!

Jag har skickat din tidning i morse - tror jag eller så tidigare.

Är osäker på ditt efternamn nu - men den kommer snart.

Kram Maud

Ann-Catrin sa...

kan bara tänka mig sen hur fint det kommer att bli.. ser med spänning sen när du visar.. du har alltid så vackra bilder!!


kram på dig
A-C

Tojjan... sa...

Underbara bilder. Fönstret sitter som en smäck! Utomhuskänsla - inne. Läckert!

//Kram V