torsdag 1 maj 2008

Min lilla hall däruppe

Ja detta är våran yttepytte lilla hall på andra våningen....
Den är ljus och fin men väldigt svårmöblerad. Till vänster går man in i äldsta dotterns rum och till höger in till oss vuxna...

Där tavlan hänger är jag sugen på att hänga upp en liten nätt hylla, kanske en tallrikshylla. På golvet har jag ett ljust fårskinn som verkligen passar bra in här. Ändå känner jag att hallen är lite "död". Kanske får jag när hyllan kommer upp sätta dit en liten murgröna....

Ja jag ska fundera och piffa till lite, det blir nog bra.

Annars är det en lugn härlig dag idag, maken ska putsa lite fönster och jag passar på att torka lite extra efter det. Ibland är det skönt att ta saker i sin takt och inte fara runt som en tokstolle för att hinna med så mycket som möjligt.

Vi laddar inför lördag, då blir det tippen!! Befriande... Jag ska åka med maken för jag drömmer om att fynda där ute, man vet aldrig...


Ha en härlig ledighet!! Kram Pia

9 kommentarer:

Mamma C sa...

Hade tänkt att tvätta fönstren och klippa gräsmattan men just nu duggar det ute. Vet inte om jag ska säga jippii eller jäv.. otur. Men helgen är inte slut ännu. Blir nog fint med en tallrikshylla.
Kram mamma c

Gårdsromantik sa...

Tänk att man kan längta till tippen - det gör jag också så här på vårkanten. Hörde att en del t o m fyndar där - det har jag inte lyckats med ännu!

Kram Maud

Guldkant På Livet sa...

Vilken urgullig hall, vacker dörr, ha en fortsatt skön helg! Mari

Ardisia sa...

Tallrikshyllan skulle verkligen passa in i hallen!

Konstigt hur befriande det är att bli av med skräp/sakerna man inte behöver.. Här får man inte ta något från tippen? Eller.. Har aldrig frågat faktiskt? Hmm.. Måste fråga!

Kram från ardisia

Ann-Catrin / finthemma sa...

Hihi.. vad roligt det lät att längta efter tippen.. men jag kan förstå dig.. så mycket fint som slängs.. LYCKA TILL hoppas du hittar något!!

kram kram A-C

Ann-Catrin / finthemma sa...

..glömde ju kommentera hallen.. ursöt var den!!
kram igen!

Annika sa...

Jättesöt liten hall. Skrev om min hall idag! Känner igen mig i tippenkänslorna, skrev ett sånt inlägg för ett tag sen. Jag älskar att kasta saker. Så befriande det är! /Annika.

Marie sa...

Hallen ser jättesöt ut!

Idag har jag putsat fönster och maken har kört skräp. Hoppas att du gjorde några fynd på tippen!

Ha en trevlig helg!
Kram Marie

My Lovely Things sa...

så fin dörren är..Inget går upp mot spegeldörrar..

hoppas att du hittar den hylla du söker..
kram anna